Один з переданих військовим до Дня захисника України Порошенком БТР потрапив у ДТП – ЗМІ

Бронетранспортер із числа переданих з нагоди свята Дня захисника України військовим президентом Петром Порошенком потрапив в аварію.

Про це повідомляють джерела ТСН в українській армії. За неофіційною інформацією, техніка вирушила з місця передачі в Чугуєві під Харковом у бік Покровська (колишній Красноармійськ). Однак дорогою БТР зіткнувся з пасажирським автобусом.

1460543691-3726-foto-milgovua

У цій аварії загинув водій цивільного транспортного засобу, є постраждалі. Їхня кількість, а також обставини ДТП уточнюються. Офіційного підтвердження наведеної інформації наразі немає. Урочиста церемонія передачі чергової партії військової техніки та озброєння особовому складу ЗСУ відбулася в Чугуєві під Харковом.

Всього було передано більше 150 одиниць техніки різного призначення, серед якої бойові розвідувально-дозорні машини (БРДМ), бойові машини піхоти різних модифікацій (БМП), зенітно-ракетні комплекси, модернізовані танки Т-64 та Т-80, великовантажні автомобілі КРАЗ, артилерійське озброєння, інше озброєння та засоби тилового забезпечення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.