Масова бійка на Галицькій: патрульні застосували зброю і затримали трьох порушників

У неділю, 16 жовтня, близько 4-ї години ранку біля нічного клубу на вулиці Галицькій в Івано-Франківську сталася масова бійка. Порушники не реагували на багаторазові зауваження та попередження патрульних, які приїхали на місце пригоди, та продовжували вчиняти протиправні дії.

policecar

Під час конфлікту один з порушників кілька разів ударив патрульного в лице. Тоді патрульний застосував спецзасіб – газовий балончик “Терен 4М”, але й на це чоловік не зреагував. З метою припинення правопорушення інспектор патрульної поліції оголив табельну вогнепальну зброю та здійснив один постріл угору, інформує прес-служба патрульної поліції.

Поліціянти затримали трьох чоловіків, які чинили їм опір. Один з них, який вдарив поліцейського – 31-річний уродженець Тлумацького району. За протиправні дії затриманим загрожує кримінальна відповідальність.

Патрульного госпіталізували. Згідно з попереднім діагнозом, у нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку і перелом кісток носа.

Всі матеріали справи, включно з відеозаписами з нагрудних відеореєстраторів патрульних, Управління патрульної поліції Івано-Франківська передало слідчим для встановлення обставин справи. Триває слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.