Франківські бійці спецпідрозділу «Фантом» повернулися із зони АТО

Сьогодні в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області вчергове зустрічали  працівників податкової міліції, які прибули із зони проведення антитерористичної операції.

photo-31785

Працівники спецпідрозділу «Фантом» – Путько Ростислав, Татарчук Микола, Кравець Андрій впродовж кількох місяців несли службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду на лінії розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях.

Традиційно співробітників зустрічали керівники ГУ ДФС в області, працівники підрозділів податкової міліції, де несли службу «фантомівці» до відбуття на ротацію. В.о.начальника ГУ ДФС в області Віктор Глушпенко привітав бійців з поверненням до рідної домівки та подякував за те, що з гідністю та мужністю виконували свій конституційний обов’язок на сході країни. Перший заступник начальника ГУ ДФС в області Віктор Лилик побажав гарного відпочинку та швидшого повернення до колективу та роботи.

Загалом, з квітня 2015 року на сході країни в складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби «Фантом» несли службу 25 податківців Івано-Франківщини, з яких ще 6 на сьогодні перебувають у зоні АТО. Дехто із працівників пройшли декілька ротацій.

photo-31786

photo-31789

photo-31790

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.