«Квартал 95» потрапив у новий скандал: люди обурені

Навколо студії «Квартал-95» розгорається новий скандал. Актори виклали в інтернет пародію на нардепа Михайла Гаврилюка, відомого як козак Гаврилюк.Користувач Facebook Олена Мозгова відзначила, що «Квартал» втратив відчуття меж гумору. Її в коментарях підтримали десятки користувачів.

Волонтер Тарас Приходько дане відео назвав знущанням над Майданом.

c1118d84c1cbc6df8711d27547a431ec

Новий «шедевр» порноклоунов про «козака з Майдану», який зображений бухим бидлом… Я сам не дуже-то і прихильно ставлюся до Гаврилюка, але це – чергове знущання не над персоною, а над самим Майданом.

– написав він.

skrin_mozgova

saranchuk

nata

Колишній політичний в’язень Геннадій Афанасьєв зробив відсилання до загиблих Героїв війни і Небесної сотні.

“95-й квартал”, хіба хтось з вас вже не називав Україну повією? Хтось із вас не робив жалюгідні пародії про українське козацтво? А що далі? Ви почнете танцювати на могилах Героїв війни і Небесної Сотні?

– написав він.

Багато критичних висловлювань і на каналі «Кварталу-95» на YouTube. Люди пишуть, що відео противно дивитися і сміятися потрібно з ворогів України.

Примітивне убозтво – ось стиль сучасного 95 кварталу, примітивніше вже нікуди!

– Написала Тетяна Макарова.

Поважав раніше квартал …. а ось тепер плював я на вас, ви не актори і коміки, ви бізнесмени і клоуни.

– написав Sett KoRn.

Після цієї заказухи для мене перестав існувати 95 квартал. Мені огидно. Невже настільки гроші не пахнуть? Противно. Їдьте за поребрик і там чешіть. Расея велика – більше загребе. І не чіпайте своїми брудними руками Гаврилюка!

– Написала Олена Гулак.

Гидота …«Квартал» помер після Юрмали де називав Україну – повією з німецьких фільмів …вибачень так і не послідувало… Чим їм Гаврилюк завадив? ходить на роботу, голосує за закони, на відміну від різних Гондурас !!! Все ближче і ближче до стандартів «Лайфньюз» скочується “95 Квартал”.

– написав Віктор Донський.

Читайте також  Зеленський проспівав хіт запроданки доступною мовою

Були «кварталівці» коміками, а стали дешевими клоунами (На якого глядача розрахована ця дешева постановка? Схоже, що виконували «замовлений сюжет» в якому ні гумору, ні фантазії і близько немає! А є марення висмоктане з пальця! Дрібно плаваєте, «квартал»! І «творчість» ваша здрібніла до рівня.

– написав користувач Rinulya4.

Моя порада «юмористам»: припиняйте зображати і вважати людей бидлом і худобою, і клепати брудну заказуху. Тоді люди до вас нормально ставитися будуть. Інакше отримаєте те, що посіяли. Пора вам вже на пенсію, хлопці. Ви вже багато років на сцені, пора закінчувати

– написав користувач Dondepuedoencontrar.

Відео було опубліковано в інтернеті 14 жовтня. На сьогоднішній день у ролика більше 130 тисяч переглядів, більше 900 відміток «подобається» і понад 1000 відміток «не подобається». Під відео з’явилося більше 100 коментарів, серед яких майже один негатив.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.