Психологи встановили, коли відбувається перша подружня зрада

Медики встановили, коли саме слід очікувати подружню зраду, якщо ваші стосунки далеко не ідеальні..

Дослідники з Великобританії провели соціологічне опитування і встановили, що подружня зрада трапляється вже в перші п’ять років після вступу в шлюб.

81315037

 27% молодих пар зважуються на цю зраду вже протягом першого або другого року шлюбу. Ще 36% –  зраджують своїм партнерам протягом третього-п’ятого року після весілля. Природно, що авторам дослідження було дуже цікаво дізнатися, що ж штовхає подружжя на походи «наліво», та ще в такий короткий термін після весілля.

00ad457ad2bdcdf83169ac8f0d79850e

Виявилося, що 27% подружніх зрад трапляються через незадоволеність сексуальним життям. Ще 14% зізналися, що на пошук коханців і коханок їх штовхнуло підвищене лібідо. 9% відчувають себе відкинутими власними чоловіками, і ще 9% ставляться до подружньої зради, як до фетишу. Психолог так прокоментував такі показники і статистику:

Ми спостерігаємо за тим, як все більша кількість людей прагнуть створювати так звані відкриті відносини, або вирішуються на подружні зради. Для багатьох пар перші 5 років шлюбу є найбільш важкими, і саме в цей період подружній секс стає нудним і монотонним. Особливо справедливо це для молодих людей, які поспішили оформити відносини.

ob-izmene-v-tsifrah-1

Раніше попередні дослідження прийшли до висновку про те, що люди в два рази частіше зважуються на подружню зраду, коли досягають 39 років. Це є ще одним підтвердженням популярної тези про те, що “в 40 років життя тільки починається”…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.