У Калуші прокуратура подала в суд на фірму Насалика

Про це стало відомо під час сесії Калуської міської ради.

Зокрема, під час виступу голови Фонду комунального майна громади міста Калуш Олександра Челядина депутати цікавилися, чи є відповідь прокуратури щодо матеріалів виконкому Калуської міської ради по кінотеатру «Відродження».

66612696950_831541200306673_2424661416570622331_o__large__large__large

— Вчора прокуратура подала у суд на ТзОВ «Відродження-2011», — зазначив Олександр Челядин.

Раніше йшлося, що відповідно до розпорядження міського голови Калуша, 11 липня була зібрана відповідна комісія, яка провела перевірку стану та проведення ремонтних робіт по даному об’єкту. На комісію було запрошено директора ТзОВ “Відродження-2011” Ірину Кілко, з якою було обговорено приведення в належний стан території кінотеатру і початок будівництва.

”Результати даної зустрічі викладено в протоколі комісії для проведення огляду нежитлової будівлі за адресою: м. Калуш, пл. Героїв, 16 (будівля кінотеатру «Відродження»). Копія акту та протоколу комісії були направлені в Калуську місцеву прокуратуру”, — йшлося у відповіді міського голови Ігоря Матвійчука на електронну петицію.

Співвласник кінотеатру “Відродження” В’ячеслав Кредісов каже, що несе відповідальність за цей об’єкт у Калуші. Він обережно обіцяє, що за втілення цього проекту візьметься наступного року.

Як повідомлялося раніше, приміщення кінотеатру продали влітку 2010 року за 2,5 млн гривень.Новим власником кінотеатру стало ТзОВ “Відродження-2011”, серед засновників якого — молодший брат Ігоря Насалика — Сергій Насалик, колишній соратник Ігоря Насалика по політичній діяльності від Української партії Вячеслав Кредісов та його дружина, калушанка Ірина Кілко. Вячеслав Кредісов був заступником міністра оборони Анатолія Гриценка у 2005-2007 роках.

Цьогоріч у квітні в соцмережах “гуляли” фотознімки, як виглядає територія навколо колишнього кінотеатру “Відродження”. На них – зарослі молодих кількарічних дерев та справжнє озеро.

Читайте також  Психіатр твердить: «Психологічно нездорові люди зазвичай фанатики здорового способу життя»

Тоді ж громадські активісти вирішили влаштували кіносеанс на паркані кінотеатру «Відродження»,  щоб привернути увагу до проблеми відсутності у місті кінотеатру.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.