Жінка, яка побила молотком АТОшника, висунула нові погрози

До інциденту з військовослужбовцям і жінкою з молотком в театрі тижнем раніше інших АТОшніков побили за те, що вони попросили переключити російський канал. Дружину потерпілого в опері військового ця тенденція лякає.

051d76a18b75319b49d63533ead07921

Крім військового, побитого молотком, дісталося і його дружині. Нападниця почала кричати і ображати жінку, зірвала ланцюжок, порвала сумку, назвала «підстилкою військового».

Виявилося, що прихильниця Росії взяла з собою в театрі крім молотка ще й ніж. У поліції вона заявила, що «наступного разу вб’є бійця остаточно».

Кричала щось про «руський мір», про те, що вона росіянка, а таких, як Костя, потрібно знищувати. Коли прибули поліцейські запитали, з якою метою вона взяла в театр ніж і молоток, жінка, подивившись на Костю, закричала: «Це…самооборона від таких, як цей!»

А вже в РВВС сказала:

Наступного разу я візьму з собою двокілограмову гирю і тоді вже завалю цього героя остаточно.

Там, в театрі, вона називала себе «російською, яку вбивають «укропи». Кричала, що родом з Оренбурзької області. А в РВВС раптом заявила мені: «Я українка, як і ти…», – сказала дружина потерпілого військовослужбовця Констянтина Наталя.

Костянтин переселенець з Донецької області. На фронт він пішов в березні 2014 року, коли сепаратисти захопили його місто. Воював в «Правом Секторі» і «Дніпрі-1». Через АТО він отримав осколкові поранення в кістку на нозі, плече і лікоть. Зараз з дружиною і дочками знімає квартиру в Дніпрі.

Костянтин з Наталею давно хотіли вибратися в театр. Через постійні від’їзди військовий не міг нічого запланувати. Через час нарешті видався вечір, були заздалегідь куплені квитки. Але похід не доставив приємних емоцій.

Нагадаємо, на опері «Травіата» глядачка вдарила молотком бійця АТО. На її захист стала артистка хору Катерина Фондуроко. Є інформація, що вона звільнилася після обурення дніпрян і переїжджає в Росію.

Читайте також  “Завернув у покривало і закидав гілками….”: Під Києвом в канаві знайшли тіло жінки

Цей інцидент не пройшов повз міську владу. Тепер в області будуть проходити патріотичні уроки для дорослих. Зараз такі уроки ведуться для дітей, але те, що сталося в опері довело, що людям старшого віку теж потрібно підкоригувати виховання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.