Родина з Тисмениці, в якій 11 дітей, отримала допомогу від благодійників

Багатодітна родина отця Василя Яремчука з Тисмениці отримала допомогу БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» завдяки фінансуванню благодійної фундації “Люди в потребі” з німецького міста Трір.

remchuk-890x395

За кошти проекту вони придбали будівельні матеріали, за допомогою яких облаштували ванну кімнату, кухню та коридор у своєму помешканні, пише прес-служба Карітасу.

Сім’я Яремчуків виховує 11 дітей, з яких найстаршій дочці 17 років, а наймолодшій дочці – 1 рік. Семеро дітей шкільного віку, четверо – дошкільнята. Діти проживають в дружній обстановці, допомагають одне одному виконувати домашнє завдання, старші слідкують за порядком у хаті. Троє старшокласників навчаються у ліцеї, мають добрі успіхи у навчанні, четверо менших школярів відвідують заняття у музичній школі.

«Щиро дякую всім добрим людям з далекої Єпархії Трір та Карітасу Івано-Франківськ, що відреагували на мої потреби. У Карітасі я завжди можу знайти підтримку та розуміння. Вони допомагають моїй сім’ї продуктами харчування, засобами особистої гігієни, теплим одягом, взуттям та канцтоварами. Добре, якщо поряд є люди, які це розуміють і готові прийти на допомогу» – ділиться своїми враженнями о. Василь.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.