В Івано-Франківську відкриється перша приватна дитяча поліклініка

14 листопада на вулиці Дністровській, 16а запрацює перша в місті приватна поліклініка для дітей. Наразі графік прийому лікарів узгоджується, проте вже відомо, що прийматиме у закладі велика кількість медичних спеціалістів, що спеціалізуються на лікуванні дітей. 

pediatr_14782481087

Попри великий спектр медичних послуг у клініці прийматиме професійний дитячий психолог, а також буде послуга виїзного УЗД-обстеження на дім.

Засновник першої приватної поліклініки Ігор Іванович Волощук каже, що найважче було підібрати кваліфікованих дитячих лікарів: “У нас прийматимуть спеціалісти з обласної дитячої клінічної лікарні й міської дитячої лікарні, люди з досвідом, грунтовними знаннями і практикою”.

Вартість послуг, як каже Ігор Іванович, буде середньою по місту. До прикладу, прийом педіатра — від 150 грн.

675719c8746ecb57278b71cbb194c485

Через місяць планують запустити сайт поліклініки, де буде розписано графік прийому лікарів. До цього часу таку інформацію можна буде дізнатися по телефону. У планах засновників поліклініки найближчим часом — приблизно за місяць — запустити й амбулаторію, де робитимуть щеплення. Наразі приміщення на Дністровській для цього не підходить.

Загалом дитячий напрямок засновникам клініки відомий добре, адже вже 9 років у місті працює їхній офтальмологічний дитячий центр “Візус-кідс”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.