Керівник САД Івано-Франківської області розповів, які дороги планують ремонтувати у 2017 році

Як повідомлялось раніше, сьогодні начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак розповів про хід проведення ремонтних робіт на дорогах Прикарпаття.

Серед іншого, головний дорожник області поділився планами на наступний рік.

20160314173501

Зокрема, у наступному 2017-році планується продовження ремонту автодороги Н-09, яка в цьому році вже розпочата. Мова про відрізок від Івано-Франківська до Татарова.

За словами начальника САД в області Василя Буджака, це великий серйозний об’єкт з гірською дорогою.

Також планують завершити напрям Р-24 Стопчатів-Коломия–Городенка з виходом на Дністер, та автодорогу Н-10 від Болехова через Долину, Калуш до Івано-Франківська.

В планах відомства є завершення ремонту у Закарпатському напрямі Р-21 Долина – Хуст.

На черзі Р-20 Снятин – Тязів через Городенку, Клузів, Грабівці в об’їзд Івано-Франківська.

«Плануються дрібні ремонти доріг: Делятин-Коломия, Делятин-Надвірна. Хотілося б зробити Косів-Кути, Криворівня-Чернівці, з’єднати коло по периметру. Плануємо закінчити Бурштин-Калуш, бо в цьому році мало буде зроблено. А далі перейдемо на місцеві дороги», – розповів головний дорожник області.

Втім, зауважує Василь Буджак,це залежить від рішень Уряду та від передбаченого фінансування.

Крім того, керівник САД, пригадав проблеми, з якими зіткнулось відомство. Мова про поставки сипучих матеріалів ,що призупиняє роботи, а також погода.

«Укрзалізниця виявилась не готовою до поставки цих матеріалів. Обіцяють, що на наступний рік закуплять вагони і такої проблеми не буде. Ми маємо такий величезний об’єм робіт, що нам, щоб відремонтувати всі дороги треба 10 років», – впевнений В. Буджак.

Також відмітив, якщо в цьому році дорожники стикнулись з проблемою нестачі вагонів для перевезення поставок, то не виключено, що в наступному році може виникати проблема з кар’єрами, мовляв не встигатимуть добувати, можуть не встигати виробляти бітум.

Читайте також  Польські прикордонники затримали українця, якого 15 років розшукував Інтерпол

Однак, висловив сподівання, що темпи ремонтів, які набрала Служба автомобільних доріг, продовжаться і у 2017 році, оскільки головним досягненням області цього року керівник САД вважає відродження дорожньої галузі вцілому.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.