З’явилося відео видворення російської співачки KristinaSi з України

Співачка порушила правила в’їзду в окупований Крим.

Відео видворення з України російської співачки Крістіни Саркісян, яка виступає під псевдонімом Kristina Si, оприлюднила на своєму каналі в Youtube Державна прикордонна служба України.

1478497870-7667
На відеозаписі співробітник Держприкордонслужби повідомляє Саркісян, що, згідно з чинним законодавством України, “за порушення правил виїзду/виїзду з/на тимчасово окуповану територію України АР Крим прийнято рішення про заборону вам в’їзду на територію України терміном на три роки до 07.11.2019”. “Зрозуміла. Дякую. Випустіть мене додому, будь ласка.

У мене посадка в 50 хвилин”, – відповідає співачка. Після цього співробітник ДПСУ робить необхідні відмітки в її паспорті. В іншому відео, оприлюдненому Держприкордонслужбою, на питання прикордонника, чи знає співачка про те, що Крим є окупованою територією України, і є спеціальне законодавство, що регулює порядок в’їзду/виїзду, Саркісян сміється: “я схожа на людину, яка читає законодавство України?!”. За її словами, у Криму вона була з концертом наприкінці літа.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.