Четверо людей постраждали внаслідок ДТП за участю сина нардепа, який тікав від патрульних

Четверо осіб постраждали та розбито патрульну машину та це одну машину внаслідок ДПТ у Києві.Про це УНН повідомили у прес–службі патрульної поліції.За попередньою інформацією дорожньо-транспортна пригода сталася за участю сина народного депутата України (депутатська група “Воля народу”) Ігоря Молотка – Дениса.

03c97faf4b2a62bb6a7f9bb06b0b2bc7b76a0972

“В нас сьогодні відбулося ДТП з автомобілем Mercedes GL класу. Було переслідування цього автомобіля і він намагався втекти від поліцейських. Відбулося ДТП і в цьому ДПТ було пошкоджено патрульний автомобіль і ще один автомобіль. Є постраждалі. За попередньою інформацією, це четверо осіб з автомобіля Matiz”, – повідомили у прес–службі.

Також у прес – службі зазначили, що двоє осіб з автомобіля Mercedes GL після ДПТ, вискочили з автомобіля і намагалися втекти з місця події, але патрульні їх наздогнали.

“За попередньою інформацією ці двоє осіб мали ознаки алкогольного сп’яніння. Водій відмовився проходити тест на алкоголь, тому на місце події викликали слідчо – оперативну групу, а самих винуватців доправили до Солом’янського управління поліції. Зараз з ними працюють слідчі”, – додали у прес–службі.

Окрім того, пресс-служба народного депутата Ігоря Молотка підтверджує, що вночі на вул. Боршагівській м. Києва, сталася ДТП за участю його сина Дениса.

“Незалежно від того, з чиєї вини сталося ДТП, лікування постраждалих беру на себе. Висловлюю щире співчуття постраждалим. Поряд з цим, жодним чином не перешкоджатиму об’єктивному розслідуванню обставин ДТП”, – написав у Facebook народний депутат України Ігор Молоток.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.