Савченко звернулась до Трампа

Народний депутат та українська льотчиця Надія Савченко написала відкритого листа новообраному президенту США – республіканцю Дональду Трампу з проханням підтримати Україну.

Відповідний допис з’явився на її сторінці у Facebook.

747392

Цим листом хочу привернути Вашу увагу до проблеми міжнародної підтримки та захисту територіальної цілостності України, адже завжди Сполучені Штати Америки як країна, яка стоїть в авангарді захисту західно-європейських цінностей у всьому світі, надавали підтримку українському народу,
– пише вона.

Також колишня бранка Кремля зазначає, що Україна зараз потерпає від агресії Російської Федерації, вже втратила частину своїх територій і десятки тисяч своїх солдат, волонтерів та мирних мешканців на полі бою з агресором. За її словами, велика кількість українських заручників зараз перебуває в полоні в тюрмах Росії та піддається тортурам.

Крім того, політик вітає увесь американський народ із зробленим вибором та просит Трампа зробити все від нього залежне щодо підтримки України та не залишати її сам на сам з агрессором.

Звертаюсь до Вас з проханням щодо збереження та, навіть, посилення санкцій проти країни-агресора – Російської Федерації, тому що ця країна розуміє лише силу та рішучість, яких Вам не займати. Ще прошу про посилення міжнародної, технічної та військової підтримки України. Також прошу більш рішучих дій американських політиків стосовно звільнення український заручників з Росії, адже я у великому боргу перед суспільством всього світу за моє звільнення, тому роблю все для їх повернення додому,
– зауважила Савченко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.