Франківська патрульна Мар’яна Гавриляк готується до складної операції

Кілька місяців тому франківців схвилювала історія 30-річної інспекторки відділу моніторингу патрульної поліції Івано-Франківська Мар`яни Гавриляк, яка зіткнулася зі страшним діагнозом — рак грудей.
Небайдужі відразу ж почали збирати кошти для допомоги молодій матусі. Мар’яна Гавриляк уже перенесла 12 курсів хіміотерапії і зараз готується до складної операції. Про це патрульна написала на своїй сторінці у соцмережі.

14947801_1131307100298480_6951148234218825980_n

“Тут холодно і я уже похожа на хом’ячка, щокаста, без вій і брів, всі повипадали ))) А ви вірите в чудо? Я вірю. Зараз я буду дуже сильно молитись і просити Бога, коли мені зроблять операцію, щоб після гістологіі, там практично не залишилось ракових клітин і я пройшла тільки Герцептин, облучення і була здорова. Дуже уже я скучила за своєю сім’єю, роботою, друзями і нормальним життям”, – пише Гавриляк.

Жінка розповідає, що вчора була на консультації у хірурга і анастезіолога, поздавала всі аналізи і якщо все буде добре, операція запланована на 23.11.

“Я дуже боюся, бо у мене ніколи не було операцій і в зв’язку з ускладненням після пройденої хіміотерапії дуже переживаю, щоб під час операції не було ніяких сюрпризів, а все пройшло спокійно. 7 год операція, катетер в шию, це трошки лякає, але дивлячись на свою маму, синочка, я розумію що я повинна витримати все”, – переконанама Мар’яна Гавриляк.

Окрім того патрульна дуже дякує усім людям, які її підтримують і допомагають.

“Я не знаю за що я заслужили таке добре відношення до себе, але попри всі свої переживання, дякувати вам, мені не приходиться переживати ще й за фінансову сторону. Дякую!”, – написала Гавриляк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.