Неймовірна магічна сила 11 листопада: чим особливий цей день

Маг розповів про таємницю цього дня!
День 11 листопада дає особливий імпульс до руху вперед, особливі можливості для початку нових справ, проривів і загадування “неможливих бажань”.

58247994b3122

Про це розповів маг ведичної традиції Ігор Мехеда:

У класичних системах нумерології число “1” позначає першопричину, прихований двигун всесвіту, якийсь фактор, який все приводить в рух. В релігії число “1” відповідає Всевишньому, як єдиного творцеві світу.

І додав, що поєднання чотирьох одиниць позначає “чотириразовий імпульс до руху”, який буде поставлено в цей день.

Маг повідав:

Тому 11 листопада рекомендується починати нові справи, здійснювати прорив, загадувати, так звані, «неможливі бажання». Те, що здається неможливим, насправді досяжне.Такі імпульси, що випромінюються в простір, повинні створити вектор руху на великий період часу – як мінімум, на кілька років!

Він також звернув увагу на цифру “11”, що повторюється в даті двічі:

Вона символізує перемогу над внутрішньою силою. Це “архів дзеркала всесвіту”. Практично у всіх релігіях міститься 10 основних філософських принципів, і коли людина освоює їх, починається одинадцятий принцип – практична робота, освоєння накопичених знань і навичок.

І додав, що в якомусь сенсі це “іспит” на можливості людини:

Коли йдуть дві однакові цифри – 11.11, – то це означає, що між свідомістю людини і її підсвідомістю або, як кажуть в релігії, між розумом і душею – встановлюється міст. Це означає, що в глибині себе можна почути якісь інтуїтивні підказки, що треба робити, щоб вирішити ту чи іншу ситуацію. Підсвідомість буде підказувати – не тільки про поточний день і поточну подію, але, можливо, і передбачить якісь нові події.

Тож сьогодні сміливо загадуйте найсміливіші бажання і прислухайтеся до свого внутрішнього голосу – зараз він, як ніколи сильний і правильний!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.