Невідома третя сила жорстоко помстилась бойовикам за вбивство українського бійця, — волонтер

Військові знищили позицію бойовиків, звідки напередодні прилетів ворожий снаряд, який і вбив бійця «ПС» Андрія Підліпнюка на прізвисько Мамай. Про те, як саме проходила спецоперація на Світлодарській дузі – повідомив волонтер Юрій Мисягін. Бійці АТО, які перебувають у районі Світлодарської дуги знищили позиції бойовиків, з яких неодноразово прилітали снаряди на позиції українських військових.

ukrayina_ato_1

Напередодні бійцям АТО вдалось провести спецоперацію, яку назвали помстою за смерть Мамая.

  «Ми писали, що вчора вранці на передовій Светлодарской дузі трагічно загинув наш хлопець. Гідна людина з великої літери. Увечері помстився. Третя сила, незрозуміло яка, незрозуміло звідки з’явилася, незрозуміло з чого працювала, але було дуже голосно і точно. Позиції сепарів просто змішувалися з землею. Коли все закінчилося і сепарня повилазила з укриттів зализувати рани, третя сила трохи пізніше знову жорстко насипала у відповідь. Піхота з передка каже, що такої спокійної і тихої ночі у них не було дуже давно», – повідомив Мисягін.

За даними керівника Мамая, бійця вбив осколок снаряда. Тіло загиблого доправили в Миколаїв, поки немає інформації про день та місце поховання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.