Через погану погоду на Франківщині два дні не працюватимуть школи – міністр Зубко

У зв’язку з можливістю погіршення погодних умов у школах Івано-Франківської області на два дні, 14-15 листопада, відмінять навчання.

Про це в мережі Facebook повідомляє міністр інфраструктури Геннадій Зубко.

A woman holds an umbrella as she walks along a street during a snowfall in central Kiev, Ukraine, December 1, 2015. REUTERS/Gleb Garanich
A woman holds an umbrella as she walks along a street during a snowfall in central Kiev, Ukraine, December 1, 2015. REUTERS/Gleb Garanich

“Станом на ранок 13 листопада у зоні дії циклону опинилися 12 областей. Оперативні штаби повністю контролюють ситуацію.  Найскладніші погодні умови у Львівській, Івано-Франківській, Волинській, Рівненській, Київській, Тернопільській та Житомирській областях, де випав сильний сніг. Найбільша висота снігового покриву у Львівській, Житомирській, Рівненській, Тернопільській та Івано-Франківській областях – до 15 см. Наразі керівництвd Івано-Франківської ОДА ухвалило рішення на два дні припинити навчання у школах області з огляду на можливість погіршення погодних умов та пониження температури”.

Як повідомив “Репортеру” директор Департаменту освіти і науки  міськвиконкому Ігор Смаль, чи скасують уроки в школах міста 14-15 листопада – поки невідомо. За словами освітянина, в місті погода краща, ніж у області.

Чи скасують уроки в франківських школах стане відомо після обіду.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.