Прикарпатка “кинула” іноземця на 173 тисячі гривень

Минулої доби жертвою шахраїв став 36-річний іноземець. Зловмисниця, використовуючи шахрайську схему, видурила в потерпілого кошти в сумі 173 000 гривень.

Так, 6 листопада до правоохоронців звернувся іноземець, який тимчасово проживає в Івано-Франківську. Чоловік повідомив, про вчинення стосовно нього шахрайських дій. Він, маючи намір закупити лісодеревину, прочитав у інтернеті оголошення про продаж.

top-photo

Жінка-продавець зустрілась із ним як із потенційним покупцем в одному з кафе обласного центру, де і запропонувала відразу заплатити за товар.

Потерпілий, довго не роздумуючи, погодився на пропозицію та перерахував на банківський рахунок особи, яка представилась місцевою жителькою, кошти декількома переказами на загальну суму 173 000 гривень.

Зловмисниця, після отримання коштів перестала виходити на зв’язок.

Відомості про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), яке карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років. Проводяться заходи щодо встановлення особи зловмисниці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.