Міський голова Івано-Франківська про російські цукерки у подарунках дітям бійців: буде проведене службове розслідування і винні будуть покарані

Управління освіти закупило 2150 подарунків для дітей пільгових категорій – це сироти, дітки позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, дітки ліквідаторів ЧАЕС, малеча з малозабезпечених сімей, діти з сімей вимушених внутрішніх мігрантів, та діти учасників АТО.

zZzpxGKUaSQ

До редакції звернулась мама одного із дітлахів, котрі отримали такі подарункові набори. Жінка стверджувала, що в подарункових наборах – цукерки російського виробництва.

На публікації у ЗМІ щодо цього інциденту відреагував міський голова Івано-Франківська. Його звернення опубліковано на офіційній сторінці очільника міста у Фейсбук.

“Сьогодні інтернет-сайти поширили інформацію про те, що управління освіти Івано-Франківської міської ради закупило 2150 подарунків для дітей пільгових категорій: сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, малечі з малозабезпечених сімей, дітей з сімей вимушених внутрішніх мігрантів та дітей учасників АТО.
У наборах “Солодка магія” від фірми “Конті” більшість цукерок, за інформацією журналістів, вироблені в російському Курську.
Міський голова Руслан Марцінків з цього приводу зазначив: буде проведене службове розслідування і винні будуть покарані.
— Підтримувати економіку країни-агресора — неприпустимо, — акцентував міський голова Івано-Франківська”, – йдеться у дописі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: