У Франківську чоловік викрав мобільний телефон у продавчині

До відділу поліції звернулась продавчиня місцевого магазину, яка повідомили про те, що невідома особа вкрала її мобільний телефон.У ході роботи правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 42-річний франківчанин, який уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

krazha-1

За словами зловмисника, він, перебуваючи у магазині, побачив телефон, залишений без нагляду. Непомітно заховавши його до кишені, крадій покинув місце події. Мобільник зловмисник реалізувати не встиг, оскільки був швидко викритий правоохоронцями.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.