Руслан Марцінків відзвітував про рік роботи.Каже, виконав 70% обіцяного (фото)

Сьогодні, 20 листопада в Івано-Франківську міський голова Руслан Марцінків відзвітував про рік його роботи на посаді.

Зала облмуздрамтеатру ім. І. Франка, де й відбувалася зустріч, була переповнена людьми. На зустріч з мером прийшли вчителі, лікарі, комунальники та пенсіонери. Також, послухати міського голову прийшли його однопартійці та працівники міської ради.

tbr3l5yv8ku

Зазначимо, що при вході в театр містянам роздавали партійні газети ВО «Свобода». Крім того, скрізь були працівники муніципальної варти, які, мабуть, охороняли порядок.

Звіт Руслана Марцінківа розпочався із перегляду відеосюжету про всі здобутки міського голови. Зазначимо, що цей ролик є своєрідною саморекламою за кошти міського бюджету і  мерія часто демонструє його в ефірі “5 каналу”.  В ролику йшлося і про ремонт вулиць, і про енергозбереження, і про освітлення фасадів. Не забули також про відновлення професійного футболу, відкриття дитячих садочків та інше.

Опісля, на сцену вийшов і сам мер, який ще раз похвалився своїми здобутками.

” 70% того, що було описано в передвиборній програмі, виконано. Ми послідовні і робим те, що обіцяли. Інших 30% – речі глобальні, які потребують зусиль”, – переконував Руслан Марцінків.

Зокрема, мер зазначив, що не може потішитись тим, що не вдалось почати будувати міст на Пасічну. Та обіцяє: «Почнемо наступного року».

bwxc0jgh23o

hwuhrzfp1fy

m_tykkm8lvq

nbwjxeyynoa

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.