Японські ЗМІ: наступний після Каддафі – Путін?

Чи чекає Путлера доля Каддафі? – На цю тему міркувала газета Mainichi (Японія). Після смерті труп Каддафі штовхали і волокли по вулиці, називали його собакою. Можливо, сувора доля лівійського диктатора не залишила Путлера байдужим, тому його реакція на слова американського сенатора Маккейна про те, що «наступний після Каддафі – путін», була жорсткою: «після полону у В’єтнамі у будь-якого дах з’їде». На думку автора статті, Путлер, можливо, не повторить долю Каддафі, але чомусь вони схожі один на одного.

Щоб підняти свій рейтинг, Путлер заявляє про російську міць. Крім того, його відмінною рисою є використання методів, які були випробувані в Україні, коли, наприклад, у Крим ввели війська без розпізнавальних знаків. При цьому всім було очевидно, що це раSSєйські війська.

Іноді поведінка російського президента змушує згадати антиамериканські виступи Каддафі, для яких були характерні манія величі і жорстокість.

Також російський лідер побоюється, що в разі краху адміністрації Асада ця хвиля може докотитися і до Росії. У цьому випадку Путіну краще співробітничати із Заходом, щоб прискорити відставку Башара Асада, підкреслює газета.

Джерело – http://mainichi.jp/english/world/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: