Коханка Москаля “очолила” департамент міграційної служби України

Цей факт виявився під час перевірки діяльності Державної Міграційної Служби України де була розроблена чергова афера з закордонними паспортами, які підрозділи Держміграційної служби України почнуть оформляти з Нового Року.

aa2801ad56be97144007bce29ca1ed65
Як виявилося, директором Департаменту паспортної роботи Держміграційної служби України була призначена колишня коханка Геннадія Москаля, яка раніше працювала в одному з управлінь Секретаріату Президента України часів Віктора Ющенка, а до цього працювала в департаменті РАЦСів Мін’юсту України так само при «помаранчевій» команді Пимахова Діна Вікторівна, повідомляє akcent з посиланням на Корупція. Інфо

За інформацією співробітників Мін’юсту України головним »гідністю» Діни Пимахова була «безвідмовність» і нерозбірливість у виборі статевих партнерів. Критерієм вибору було становище, яке займав майбутній «партнер» в міністерстві.

В принципі свої посади Діна Пимахова просто «насосала», повідомив на умовах анонімності джерело в Мін’юсті України, а останнім її коханцем виявився Геннадій Москаль, який свого часу і розробляв корупційні схеми викачування грошей з населення через паспортну службу міліції.

В принципі тепер стало зрозумілим для чого Діну Пимахова призначили на цю посаду – толку крім як в ліжку від неї ніякого, але схеми грабунку населення вона знає, розповів прес-групі правозахисник Марк Бен-Наїм.

Схема пограбування населення з Нового Року через паспортну службу буде виглядати дуже просто – з людей, які звернулися за закордонним паспортом, будуть вимагати оплатити подвійну вартість бланків закордонних паспортів і це при тому, що такий платіж взагалі не передбачений законодавством.

Тобто Пимахова посадили в крісло директора Департаменту тільки в якості регулятора шланга, який буде викачувати гроші з населення і спрямовувати їх потрібним людям.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.