Під час переказів блокують карти Приватбанку

Ця інформація з’явилась нещодавно в Мережі Інтернет. Зараз проводиться перевірка в Приватбанку про прийом грошей за комерційну діяльність на карти, розповідає АКЦЕНТ

42965120fb76d45a517c427ddcca7423
Причому дзвонять не тому кому приходять оплати, а тим хто вам переводить. Якщо хто скаже, що гроші перевів за послугу, навіть за навчання, тоді вашу карту блокують і карту того, хто переказав теж. Після блокування штрафи і податкова. Зараз дуже щільно взялися за фіз осіб і їх доходи. Це дружня порада. Донесіть до ваших всіх цю інформацію. Якщо раптом вам або Вашому одержувачу подзвонять з Call-центру Приват банка і попросять назвати ПІБ одержувача і мета платежу, ПІБ він може назвати, але мету платежу завжди повинен називати – переказ грошей знайомому (родичу) на подарунок, або повернення боргу.

ЦЯ ІНФОРМАЦІЯ НЕ ОТРМАЛА ОФІЦІЙНОГО ПІДТЕРДЖЕННЯ, АЛЕ БУДЬТЕ ПИЛЬНІ.

Представники Праватбанку відповіли наступне:

Перший заступник глави правління Приватбанку Олег Гороховський повідомив, що клієнти цієї фінустанови отримують від невідомих осіб повідомлення про те, що Приватбанк нібито блокує картки клієнтів-фізосіб за здійснення переказів з картки на картку при оплаті товарів та послуг.

«Ми не дзвонимо клієнтам і нічого такого не запитуємо [про відповідні операції, – ред.]. Коротше кажучи, план Шатун», – зауважив О. Гороховський, звернувши увагу, що подібна інформація поширюється в Росії щодо тамтешнього Сбербанку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.