Подробиці викрадення дитини: у Коломиї чоловік погрожував матері втопити сина

У вівторок, 22 листопада, до коломийських правоохоронців звернулась мешканка міста і повідомила про викрадення її 14-річного сина.

За словами жінки, до неї зателефонував невідомий чоловік та сказав, що її син у нього. За повернення вимагав 7 тисяч гривень.

15216006_905009689630581_2063076362_o

“В разі невиконання умов, він погрожував фізичною розправою дитині. Сказав матері, що втопить сина у річці Прут”, – каже Алла Бойчук, начальник сектору ювенальної превенції облуправління поліції.

Правоохоронці встановили особу викрадача за кілька годин після викрадення. Ним виявився 45-річний уродженець Одеської області, котрий вже кілька років мешкав на Коломийщині. Його вже двічі притягували до кримінальної відповідальності.

Затримали чоловіка під час зустрічі з матір’ю хлопця, коли та мала передати викрадачу гроші.

Хлопчика знайшли у підвальному приміщенні будинку, який викрадач винаймав у Коломиї.

Правоохоронцям затриманий пояснив, що викрав підлітка, бо той вкрав у нього мобільний телефон. Два роки чоловік займається приватним підприємництвом – продає мобільні телефони і аксесуари до них. За словами викрадача, 19 листопада хлопчик попросив у нього телефон, щоб зателефонувати, і після цього втік. Проте до поліції чоловік звертатись не став, вирішити проблему вирішив самотужки.

Вже після свого затримання чоловік написав заяву про шахрайство. Наразі інформацію перевіряють правоохоронці.

Наразі дитину відпустили додому. Хлопчик в шоковому стані. За словами правоохоронців, дитина заявила, що викрадач кілька разів вдарив його.

Підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.