В Івано-Франківську на Набережній буковелівська фірма ПБС почала відновлювати дорожню розмітку (фото)

В Івано-Франківську на вулиці Набережній фірма ПБС почала відновлювати дорожню розмітку.Про це  повідомив майстер по будівництву доріг ТОВ “ПБС” Михайло Литвинюк.

d8qmyvyoswu

За його словами, основний акцент зроблений на забезпечення максимальної безпеки як для водіїв, так і для пішоходів. Адже дорожня розмітка – це один з найважливіших елементів безпеки та організації автотранспортного руху.

“Завдяки правильній розмітці значно збільшується пропускна здатність дороги, і більш ніж на двадцять відсотків знижується рівень дорожньо-транспортних пригод”, – розповів Михайло Литвинюк.

Також, він розповів, що для нанесення дорожніх розміток ПБС використовує автоматизовану і сучасну техніку, завдяки цьому розмітка залишається стійкою до впливу будь-яких кліматичних факторів.

Зазначимо, що ширина смуг для руху по вулиці Набережній становить рекомендовані 3,5 м, на всіх перехрестях влаштовані смуги накопичення для лівого повороту, а всі нерегульовані переходи обладнані острівцями безпеки.

Сьогодні дорожники провели підготовчі роботи до нанесення розмітки – почистили дорожнє покриття, позаяк комунальники утримують дорогу в незадовільному стані.

11sg_tt7qcu

cxexys33zee

kmteza7noha

ltnftjzp2pi

rhxox4hdctc

tndkhl5kky4

tz-1tpe2ohk

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.