В Коломиї чоловік ледь не перерізав горло 19-річній дівчині (фото)

Вчора, 27 листопада, близько десятої години вечора, у Коломиї, проїжджаючи вулицею Чехова, наряд групи затримання працівників Управління поліції охорони побачив дівчину, яка кликала на допомогу.

nizh-300x200

При спілкуванні з поліцейськими вона повідомила, що по дорозі додому на неї напав невідомий чоловік, який погрожував їй ножем. Поліціянти негайно розпочали пошуки зловмисника довкола місця скоєння злочину та, обстеживши територію біля міського озера, виявили підозрюваного. Ним виявися раніше судимий 48-річний коломиянин, у якого правоохоронці знайшли та вилучили знаряддя злочину.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, з’ясувала, що зловмисник умисно підійшов до 19-річної дівчини та приклав їй до горла ніж. Дівчина, захищаючись, почала кричати і кликати на допомогу, після чого чоловік втік.

Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування, повідомив у Фейсбуці начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.