Життєві історії смертельного рейсу “Шапекоенсе”: майбутній батько та щасливчик, який забув паспорт

Через трагедію ще довго проливатимуться сльози та з’являтимуться нові життєві історії, які вражають. Так, воротар “Шапекоенсе” Марсело Боек врятувався завдяки своєму дню народження, через який отримав дозвіл не летіти до Колумбії на фінал Південноамериканського кубка проти “Атлетіко Насьональ”.

82d72464d9d81efedd8758a7edad5466

Ще одним щасливчиком, який не сів на смертельний рейс, став син тренера “Шапекоенсе” Кайо Жуніора – Матеус. Він не зміг полетіти з командою, бо забув паспорт. Про це хлопець написав у своєму Facebook.

“Друзі, я та мій брат цілі. Просимо вас залишити наше приватне життя у спокої, особливо моєї матері і моє. Дякую за всі дзвінки, повідомлення – я не сів на літак, тому що забув свій паспорт. Ми сильні, переживемо. Дякую всім”.

Тим часом 22-річний нападник “Шапекоенсе” Тіагіньо, який загинув в аварії, лише тиждень тому дізнався, що стане батьком. Він з дружиною чекали на первістка. Після трагічної звістки, його родичі поділилися відео, на якому він радів новині про малюка зі своїми партнерами по команді.

Нагадаємо, 29 листопада за київським часом літак, на борту якого була делегація “Шапекоенсе”, розбився поблизу міста Медельїн. Екіпаж борту повідомив диспетчерам аеропорту про брак палива. Рейс отримав пріоритет при аварійній посадці, але не зміг приземлитися. На борту перебувала 81 людина: 72 пасажири та 9 членів екіпажу. Загинули 76 людей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.