Руслан Марцінків надбавок до зарплат вчителям не дасть, але виділить гроші “на туалетний папір”

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вкотре розкритикував освітян за те, що не можуть закупити в навчальні заклади «туалетний папір і все решта», натомість, продовжують збирати батьківські внески, повідомляє WestNews.

676532_459258_1331147296

«Ну немає того, що я просив. Говоримо і говоримо. Освіта не може в навчальні заклади купити туалетного паперу? Така вже біда?», – запитав освітян Марцінків.

Відтак, міський голова звернувся до фінансового управління. «Треба передбачити коштів стільки, скільки потрібно. Дати освітянам два мільйони гривень на туалетний папір і все решта. Щоб відмовлятися від батьківських внесків», – додав мер.

Нагадаємо, що депутат Івано-Франківської міськради Володимир Олійник ще в квітні поточного року пропонував мерові за рахунок перевиконання міського бюджету завдяки децентралізації забезпечити безкоштовне харчування школярів та встановити щомісячні надбавки до зарплат вчителям в сумі однієї тисячі гривень, як це роблять в інших містах України, проте мер відповів, що ним прийняте рішення – “всі кошти від первиконання бюджету зарезервувати на будівництво нового моста в Пасічну, який коштує 120 мільйнів гривень”.

Як стверджує голова бюджентої комісії облради Микола Палійчук, перевиконання міського бюджету за 10 місяців 2016 року склала близько 250 млн. гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.