Жосткий секс: він популярніший ніж ти думаєш

Люди стільки років прикидалися, що тваринна грубість у ліжку — доля збоченців, а тепер наче греблю прорвало. Фільми і книги про це роблять авторів мільйонерами, наручники та інші пристосування продаються в кожній інтим-крамничці, ними грають навіть герої романтичних комедій.

6_main

Що сталося? Хтось відчинив ворота в світ брутальних утіх масовому споживачеві? Чому зараз? А як же фемінізм?

Жорсткий секс увійшов у моду?

Ми зараз стільки говоримо про рівні права, жіночої незалежності, ері фемінізму… І багатьом важко повірити в те, що деяким жінкам приємно відчувати, як чоловік домінує, «змушує» їх до сексу (давайте відразу домовимося, що мова у нас піде виключно про інтимне грі за взаємною згодою).

Правда в тому, що безліч жінок заводить думка про секс з ігровим елементом насильства. За опитуваннями,проведеними по обидві сторони океану, легке підпорядкування виявилося найпопулярнішою еротичною фантазією: в цьому зізналися 57% американок і 20% росіянок. Ключове слово — зізналися, а скільки ще дам не визнаються в цьому навіть самим собі! До речі,«Німфоманка» Ларса фон Трієра (фільм, в якому предостатньо садомазохістських сцен) в Росії зібрала значно більше, ніж у США.

Сексологи стверджують, що якщо тебе відвідують такі думки, то в цьому немає нічого незвичайного: це досить поширена схильність.

Не дивно, що книга «50 відтінків сірого», відкрито піднімає тему збоченого і грубого сексу, розлетілася, як гарячі пиріжки. І в паперовому, і в електронному: не всі хотіли, щоб хтось побачив її у них на прікроватной тумбочці. Примітно, що прем’єра трейлера фільму по цій книзі відбулася не на нічному каналі, а в бодренькой ранкової передачі. Це було все одно, що офіційно визнати: збочений жорсткий секс став попсою.

«У мене був партнер, який мене якось трохи придушив, і мені сподобалося. Потім ми це обговорили, і з цього почалося: шльопанці, шмагання, принизливі висловлювання на ліжку. З тієї пори це стало частиною мого інтимного життя». — Н., вчителька.

Але навіть тих жінок, для кого це стало любощами, гризе черв’ячок сумніву: сучасні леді стільки зробили для того, щоб їх поважали, вважали сильними,зверталися як з рівними — і заради чого? Щоб ловити кайф, коли їм хамлять в ліжку?

Читайте також  За бажанням чи для здоров'я: акушер-гінеколог розповіла, яким повинен бути секс у жінки

«Я постійно думаю про те, що ж моя схильність говорить про мене як про людину». — С.
Психологія підпорядкування: навіщо їм це треба

Психологи втішають: якщо тобі подобається грати підпорядкування в спальні, це ще не означає, що ти дозволиш так з собою поводитися в звичайному житті.

Чому ж кого-то може так заводити сексуальне домінування над нею? Все просто.Справа в первісні інстинкти. Як підлоги ні уравнивай, чоловіки від природи сильніше,спортивний і мускулистий, більше, ніж жінки, і саме цю різницю ми вважаємо еротичною. Чоловіче домінування цю різницю підкреслює. Чим сильніше її пере культура «рівності статей», тим в більш яскравому підкресленні вона потребує.

Ще один важливий фактор — відчуття, що хтось хоче тебе так сильно, що не може тримати себе в руках і буквально пришпилює тебе до ліжка.

А якщо згадати, що багатьох з нас ростили в переконанні, що секс — це щось брудне і недобре, то примус, хоч і «понарошку», позбавляє жінку від відповідальності за свої «розпусні дії: не винна ти, він сам прийшов. Як у тому анекдоті, який страшно дратує крайніх феміністок, в якому черницю зґвалтували троє, вона встає, хреститься і шепче: «Слава Богу, вдосталь і без гріха».

«Під час сексу я так часто відволікаюся на тривожні думки, що мене треба гарненько струснути в буквальному сенсі, щоб я повернулася в реальність і могла отримати задоволення». — К.
Є у тяги до грубого сексу і фізіологічне обґрунтування. Страх піднімає тиск,посилює циркуляцію крові, коли ти на взводі — ти в тому ж стані, коли ти заведена. Додай до цього сексуальний компонент — і готово.

Можна відшмагати феміністку?

Читайте також  Чоловік під час сексу хотів вразити кохану і випадково пoмeр: Що сталось

Те, що жорсткий секс виявився на підйомі популярності саме зараз, на такому етапі історії, коли жінки сильні як ніколи, невипадково. Дослідження показують, що жінки, які лідирують у звичайному житті, більш схильні до підпорядкування в ліжку. Це не така вже й новина: вчені давно помітили те ж саме щодо наділених владою чоловіків.

Ще одна причина — в тому, що леді стали розкутіші, сміливіші пробують те, що їм цікаво випробувати в плані сексу.

«Навіть якщо я зображую секс-рабиню, сам факт того, що я переступаю заборонену межу,збуджує і змушує мене відчувати себе царицею в ліжку». — Л., 28.
Подобається — насолоджуйся, просто пам’ятай про обережність. По суті, твоя жіноча сила в тому,щоб робити в ліжку те, що захочеш. Навіть якщо це бажання полягає в тому, щоб прикинутися слабкою і беззахисною

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.