Новенький броньований Барс-8 для бійців АТО

1480369830_5475_p_14_img_0003

Основні переваги бронеавтомобіля — міцна та надійна рама шасі, повний привід, підсилена підвіска та мости, потовщені зовнішні панелі.

На цьогорічній Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека-2016» Акціонерне товариство «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» представило свою чергову розробку — «Барс-6».

Він являє собою багатофункціональний броньований повнопривідний автомобіль повною масою до 7 тонн. «Барс-6» може використовуватись як автомобіль загального призначення, розвідувально-дозорний, медичний чи поліцейський, а також для оснащення спеціальних підрозділів збройних сил.

«Барс-6» обладнано захистом від мін та куль за стандартом STANAG 4569 Level 1. Його головні переваги — міцна та надійна рама шасі, повний привід, підсилена підвіска та мости, потовщені зовнішні панелі, легке обслуговування в польових умовах. У бронеавтомобілі розміщуються 4 бійці та 2 члени екіпажу.

На нього можна встановлювати різні бойові модулі, зокрема «Тайпан». «Барс-6» обладнаний 3,9-літровим чотирициліндровим дизельним двигуном Hyundai D4DА, який легко запускається при температурі повітря від -35°С до +50°С. Трансмісія — механічна, 5-ступенева.

Випробування довели здатність бронеавтомобіля долати брід завглибшки до 50 сантиметрів, а завдяки кліренсу в 25 сантиметрів — рухатися глибокою колією.

Джерело: http://zbroya.info/uk/blog/11427_na-bars-vstanovili-boiovii-modul-taipan/

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: