Марцінків просить перевізників виконати його передвиборчу обіцянку за власний рахунок

Міський голова Івано-Франківська звернувся до підприємців, що займаються пасажирськими перевезеннями в Івано-Франківську, із проханням виконати його передвиборчу обіцянку – возити школярів безкоштовно – за власний рахунок, оскільки в бюджеті коштів на це немає.

marsh_5ee1a

Про це міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив на робочій зустрічі з підприємцями у міськвиконкомі, передає Курс.

“Буду вас просити, щоб з першого січня дітей шкільного віку ми почали возити безкоштовно. Зараз дуже важко на щось розраховувати, я не знаю, яким бюджетом ми будемо розпоряджатися… Треба помогти, бо у кожного з нас є діти. Це не тільки моє особисте прохання, але й прохання тисячі іванофранківців, які підтримують цю ініціативу”, – сказав міський голова.

Руслан Марцінків також звернув увагу підприємців на скарги мешканців, які нарікають на недотримання графіку й маршрутів, а також на відмови водіїв безкоштовно перевозити учасників АТО.

Марцінків нагадав, що з 1 січня в місті запроваджуються нова схема руху – нові маршрути. Відтак, перевізникам слід провести роботу з інформування населення про зміни, інакше будуть скарги.

Зустріч з перевізниками тривала 10 хвилин. Підприємці практично мовчки вислухали побажання мера, зійшовшись на тому, що кожна дитина з 1 лютого буде отримувати 40 квитків на місяць. Влітку обіцяють запровадити електронні квитки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: