Сексуальна сумісність: чи підходить тобі твій партнер? перевір

Сексуальна сумісність – те, у що я не вірив до певних пір. У Вас було так: начебто намагаєшся з людиною в ліжку, але ось щось не те і не так? А буває робиш виключно те, що подобається особисто Вам і, о боги, партнер отримує від цього кайф.

7-urovnej-braka_1-756x425
Так де ключ до сексу, після якого не потрібні навіть слова? Дорогий читач, приготуйтеся! Тут я, буквально, змушу Вас подивитися на сексуальну сумісність під іншим кутом. Після цього Ви зможете більш усвідомлено вибирати партнера або отримувати більше задоволення з існуючим.

Раніше згадував про своє захоплення соціонікою – концепцією взаємин між різними типами людей. Однією з підтем є – сумісність в сексі.

Пам’ятаю ще себе підлітком, коли читав мамині жіночі журнали. Єдина рубрика, яка мене цікавила – це кулінарія. Жартую. Звичайно ж це тема сексу.

Як зараз, перед очима стаття про те, як чоловік може доставити жінці найбільше задоволення. Якщо говорити коротко, то вся фішка – це довгі прелюдії. Чим більше порушити дівчину спочатку, тим більше насолоди вона отримає в процесі і в кінці. Ви читали такі статті?

Та й взагалі на слуху була проблема, ніби чоловікам потрібен тільки секс і думають в ньому тільки про себе.

І коли постукав у двері мій перший довгоочікуваний секс, то я застосовував цю методику. Від дівчини отримав масу жарких компліментів. Назвала мене досвідченим. Само собою не признався, що це був перший раз у мене. Гордо говорив спасибі за такі компліменти.

Час йшов. Життя тривало. Перші відносини.

В руки мені попадається книга про взаємини чоловіків і жінок. Автор стверджує, що дівчата люблять жорстко. Просто не визнаються про це. Чоловік – це самець і дівчат дуже збуджує, коли чоловік бере її так, як хоче. Як і тварині.

Читайте також  Як позбутися комплексів у ліжку: 5 ефективних порад

Само собою я вирішив перевірити. Хоча б страшно і ніяково.

Вгадаєте, що було далі?

Якого було моє здивування … Її очі горіли, як вогні. Я відчував себе героєм кіно. Було неперевершено. А найважливіше для чоловіка – це задоволення його жінки. І воно було безмежним.

Уявляєте, як я солодко спав у ту ніч?

Хтось зараз читає це і думає – я так пробував / пробувала і жорсткий секс точно не для мене. І матимете рацію.

А тепер по суті.

На смак і колір (і в сексі теж) товариші – є. Ключ до всього – сексуальна сумісність. Навіть якщо Ви не сумісні зі своїм партнером, знання нижче допоможуть вам бути більш усвідомленим. Зрозуміти один одного і знати, що потрібно обом. Будемо розглядати окремо чоловічі і жіночі типи. Я буду використовувати матеріали Віктора Гуленко і Кирила Кравченка разом зі своїм досвідом.

Сумісність у сексі

«Турботлива» жінка, або жінка-мати

pochemu-muzhchinyi-parni-boyatsya-krasivyih-devushek
Почему-мужчины-парни-боятся-красивых-девушек

Її приваблюють інтелігентні і при цьому слабкі чоловіки. Любить коли її слухають в повсякденних справах. Підтримує, піклується. У сексі: грубий секс – це не для неї. Це тип жінок, для яких дуже важлива прелюдія. Без прелюдії така дівчина не розкривається повністю. Тривалі ніжні ласки – це фундамент для хорошого сексу з нею. Більш ініціативна,
ніж її ідеальний партнер – інфантильний чоловік (про нього нижче).

Жінка – «Агресор»

Образ сильної жінки. Та, яка постійно змагається з чоловіком. І в житті і в сексі. Іронія, стьоб над партнером – звичайна справа для неї. ЇЇ ідеал – слухняний і при цьому примхливий чоловік, віктимної типу. Ігри, емоції – те, що приносить найбільші емоції.

Читайте також  Що чоловіки не люблять у сексі?

«Віктимна» жінка, або жінка-жертва

729edcd2fc

Ідеальний для неї – фізично сильний, впевнений у собі чоловік. Коли вона відчуває його силу – то буквально тане в його руках. Часто здатна на провокації, щоб пробудити мужність і розпалити пристрасть. Покірність чоловікові в ліжку – її стихія. Він – сильний, пристрасний, місцями агресивний – вона слабка, тендітна, незахищена.

«Інфантильна» жінка, або жінка-дочка

PUBLISHED by catsmob.com

Любить коли чоловік випромінює доброту, досвід. Найчастіше старше неї за віком. Більше цінує душевні розмови, приємну музику, комфортну атмосферу для релаксації. Віддає перевагу прояв турботи. Із задоволенням приймає ініціативу турботливого чоловіка.

«Турботливий» чоловік, або чоловік-батько
Любить, коли жінка захоплюється його життєвою мудрістю, досвідом. Так само уважний до внутрішнього світу свого партнера. Знає, як розташувати дівчину залицяннями. Віддає перевагу, коли дівчина незахищена і слабка.

Чоловік – «Агресор»
43779407_nggshow

У сексі любить демонструвати свою силу і владність. Віддає перевагу, коли жінка підкоряється. Довгі прелюдії для нього прийнятні, однак це не те, що доставляє максимум емоцій і задоволення. Може дозволити собі грубі слова, які підсилюють пристрасть.

«Віктимний» чоловік

Любить провокувати. Часто неусвідомлено. Те слухняний і хороший, то виходить з-під контролю, намагаючись показати чоловічу сторону. Мимоволі провокує закиди, каверзи і розпорядження.

«Інфантильний» чоловік, або чоловік-син
d88d1309823ac6813cb7b411bb47f322

Захоплюється жіночим досвідом і чуйністю до його життєвих проблем. Несвідомо показує свою обділеності увагою, відсутність здібностей до життєвого прориву. Для нього важлива ділова і емоційна підтримка від жінки. Наївний і несамостійний в побуті.

Як Ви вже зрозуміли в ідеалі, коли партнери доповнюють один одного. Агресор і ВІКТА. Дбайливий і інфанти.

Наведу свій приклад.

Мій приклад сексуальної сумісності

Я чоловік-агресор.

Це не означає, що я не можу ніяк, крім жорсткого варіанту. Це не означає, що нічого доброго не вийде з «турботливої» дівчиною. Тобто якщо Ви правша, то це не означає, що не можете їсти лівою рукою. Але найбільш комфортно є все-таки правої. Так само і я в сексі. Найбільше задоволення я отримую, коли жінка – Вікт (жертва). У подробиці вдаватися не буду. Але це той випадок, який називається “Від душі”.

Читайте також  "Вірус почав "вимикати" імунітет, людей атакують їхні бактерії, грибок деформує легені": лікар про наслідки штаму "Омікрон"

Нам не потрібно підлаштовуватися один під одного. Все відбувається само собою і природно. Ну і в кінці, звичайно ж, ніжні обійми і посмішки. А у Вас так бувало?

Концепція секс сумісності Вам не підходить?
Можливо скажете, що Ви не підходите до жодного з варіантів. А може Ви просто не пробували (усвідомлено)?

Це можна порівняти з крутим фільмом. Про нього багато говорять, що його варто подивитися, а Ви все ніяк не подивитеся. Все ж знаходите час, дивіться і потім захоплено думаєте: “Як же я його раніше не подивився / подивилася? .. Це неймовірно!”

Хотів би сказати наостанок. Дорогі жінки і чоловіки! Особливо ті, хто люблять тривалі прелюдії і ласки. Перед тим, як вимагати цього від свого партнера, переконайтеся що кожен міліметр Вашого тіла пахне свіжістю або квітами (якщо Ви дівчина).

Пам’ятайте, дорогі читачі, життя одне! І вона йде прямо зараз.
Бажаю Вам прекрасного сексу і ідеального партнера.

Автор невідомий 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.