В Івано-Франківську чоловік намагався «пообідати» в магазині задарма

В Івано-Франківську чоловік намагався «пообідати» за рахунок магазину. Однак його дії вчасно помітив адміністратор магазину та викликав правоохоронців.

Сигнал про спрацювання «тривожної» кнопки надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Івано-Франківської області близько 14 години. Наряд групи реагування негайно виїхав на виклик, інформує Фіртка.

310

На місці події з’ясувалось, що до магазину зайшов невідомий чоловік та попрямував до алкогольного відділу. Узявши пляшку коньяку, він прямо посеред магазину її відкоркував і почав розпивати, а також взяв пакет із в’яленим м’ясом – на «закуску». Свідком ситуації став адміністратор магазину, який і натиснув «тривожну» кнопку поліції охорони.

Поліцейські охорони затримали зловмисника на виході із торговельного закладу. Виявилось, що 30-річний місцевий житель не мав коштів, щоб законно придбати товари, які спожив.

Зловмисника затримали та доставили до Івано-Франківського міського відділу поліції. Тепер чоловікові доведеться не тільки оплатити нанесені збитки, а й відповісти за свої протиправні дії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.