Твій зріст розповість про тебе багато нового: готовий дізнатися правду?

Про людину завжди дуже багато може розповісти її зовнішність: ти завжди звертаєш увагу на колір очей, форму обличчя, нігті, волосся співрозмовника.

Це первинні ознаки, які визначають можливість подальшого контакту. Всі ці речі сигналять про те, чи будеш ти далі взаємодіяти з цією людиною.

1

А ось ще один критерій, який часто не береться до уваги як не особливо важливий. І абсолютно марно! Повір, він має багато в чому визначальне значення. Зараз дізнаєшся чому. Подивися на свій зріст і дізнайся, про що говорять ці параметри, – результат може виявитися досить цікавим!

Якщо ти нижче 140 см

151013122617_tall_man_short_woman_640x360_getty_nocredit

Ти завжди прагнеш стати кращим, у тебе безліч амбіцій і справді високі вимоги. Багато хто вважає, що з тобою важко, але насправді тобі важко з самим собою. Ти дуже багато працюєш в надії зробити цей світ прекраснішим, і часто люди не розуміють твоїх потуг, не можуть адекватно оцінити все, що ти робиш. Але навіть після зради ти не відмовляєшся від прощення і любові.

140-150 см

63248_0

Ти любиш помріяти. Хоча б тому, що всі твої мрії часто реалізуються в житті. Цей приємний процес є частиною твого часу, коли ти залишаєшся наодинці з собою. Ти інтроверт, і галасливі компанії тебе зовсім не приваблюють. Ти завжди серйозно ставишся до будь-якої справи, ніколи не йдеш на поводу у інших і оцінюєш проблему з точки зору моралі.

150-160 см

4

Ти ні на кого не схожий, і навколишні часто можуть вважати тебе диваком. Звичайно ж, це тебе ранить, тому ти потребуєш в особистому просторі і не терпиш, коли хтось порушує твої кордони. Проте в тобі є творче начало, і ти завжди прагнеш розвивати свої навички. Ти прекрасно розбираєшся в людях, бачиш всі їхні сторони, але при цьому залишаєшся дуже емоційною людиною.

Читайте також  Які чоловіки подобаються жінкам найбільше: найголовніші критерії

160-170 см

5

Такі, як ти, найчастіше стають лідерами, які не бояться брати на себе відповідальність. Ти викликаєш в людях довіру, і вони тягнуться до тебе, захоплюючись твоєю дотепністю, товариськістю і прямотою. Ти саме та людина, яка здатна зібрати маси і згуртувати їх навколо себе. А ще ти щиро віриш в те, що люди чесні. Напевно, це і є твоєю слабкою стороною.

170-180 см

Man getting measured by a tailor on a white background.

Ти живеш за принципом «краще все зроблю самостійно», і це визначає тебе як особистість, яка впевнена в собі і любить домінувати. Ти звик сподіватися лише на себе, знаєш, що тобі потрібно, і витрачаєш на це всі свої сили. Ніякі труднощі не здатні тебе налякати. Від людей ти очікуєш щирості (бо і сам такий) і не боїшся правди. Брехня викликає у тебе відразу, але легкий обман сприймається тобою як гра.

180-190 см

7

Твоя основна мета – робити щасливими своїх близьких, а це може означати тільки одне: ти чутлива і добра людина. Людям добре в твоїй присутності, бо ти наділений якоюсь світлою аурою. Однак ти сам більше інших потребуєш тепла і турботи. А ще ти схильний до нерозділеного кохання.

190 см і вище

740401

Ти саме та людина, на яку можна покластися. Стресостійкість та спокій – ось відмінні риси твого характеру, ти ніколи не турбуєшся через дрібниці. Вирішувати проблеми і долати перешкоди – ось те, що завжди тобі подобалося. Проте ти легко знаходиш баланс між працею і відпочинком. Війна війною, а обід за розкладом!

То як? У мене все сходиться! 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.