Українські чоловіки все менше займаються сексом

Медики б’ють на сполох. Нормою вважається 2 — 3 статеві акти на тиждень. Але, як засвідчуть спеціальні дослідження, в українських чоловіків із нормами справи кепські: 2 — 3 рази на тиждень переходять у 2 — 3 на місяць, пише газета Експрес.

seks_bazhannya

Що ж коїться із нашими мужчинами? А річ у тому, що проблеми такого плану взагалі набули міжнародного масштабу. Австралійські вчені дослідили: у сучасних чоловіків зникає сексуальний потяг через постійну втому та стреси. Але невже проблема лише в цьому? — Зараз у суспільстві сформувався образ успішного “мена”

— самодостатнього багатого красеня.

І деякі чоловіки, розуміючи, що вони не такі, дуже переживають із цього приводу, — каже Михайло Шевченко, в.о. директора Асоціації сексологів та сексотерапевтів України.

— А в чоловіка потенція взагалі тримається на самооцінці, тому й не дивно, що в багатьох у наш час зникає потяг. Причиною його відсутності також можуть стати серйозні проблеми зі здоров’ям, зокрема, зі спиною.

Якщо чоловік з ранку до вечора сидить за комп’ютером в одній позі, з роками деякі м’язи просто атрофуються. А якщо він так сидить впродовж десяти років, то рано чи пізно якийсь нерв защемиться, а звідси й відсутність сексуального бажання. Адже центр оргазму чоловіка розташований у спинному мозку.

— Які ще можуть бути причини відсутності бажання?

— Ослаблена імунна система. Іноді приходить чоловік і починає скаржитися на відсутність статевого потягу, і не зважає, що перед тим він перехворів на грип. Причиною відсутності сексуального бажання можуть стати хронічні хвороби, навіть ті, про які людина не знає. Тому потрібне загальне обстеження. Багато чоловіків потерпають від вегето-судинної дистонії. А якщо судини закупорені

Читайте також  “Навіть у хуртовину мати приходить на кладовище”: Жінка в одну ніч втратила дочку і ненароджену онучку

— сексуальне бажання знижується. На це мають звернути особливу увагу ті чоловіки, яким за 35 — 38 років. На статевий потяг впливає навіть те, що ми їмо. Якщо організм не отримує всіх потрібних вітамінів і мікроелементів

— чоловікові вже не до сексу, його завдання — вижити.

— Чоловіки зараз відчувають себе безсилими. Це наслідки загального депресивного настрою суспільства, дуже важко відчувати себе потентним, якщо в житті ти таким не є, — розповідає Антоніна Муштенко, член правління Асоціації психологів України.

— Чоловіки відчувають, що не можуть впливати на життя, їм складно заробити, вони не знають, чи в них завтра буде робота й змога забезпечити добробут сім’ї. А це те, що робить чоловіка чоловіком. Як наслідок, вони відчувають себе символічно “кастрованими”. Тому або взагалі починають уникати сексу, або, щоб знову відчути себе чоловіком

— беруть кількістю, у них з’являється багато сексуальних зв’язків. — Як впливає на сексуальний потяг перегляд еротичних фільмів?

М. Шевченко:

— Зараз чоловіки дивляться багато порно. І складають собі образ такого жиголо, що може займатися сексом впродовж трьох годин. А коли доходить до справи — сам може лише 3 — 5 хвилин. Тому, щоб захистити свою самооцінку, він взагалі відмовляється від статевих стосунків. Починає шукати причину, може допізна на роботі затримуватися, мовляв, дуже зайнятий, ще якось викручуватися. — Часто чоловіки перестають звертати увагу на жінку, коли в сім’ї народжується дитина. Чому так?

А. Муштенко:

— Це пов’язано зі сімейними стереотипами, в чоловіка виникає якийсь образ зіпсованості жінки. Це може бути пов’язано, як зі змінами статевих органів жінки, так і зі зміною ролей. Нібито з народженням дитини жінка перестає бути жінкою, адже вона стає мамою. Звісно, що секс із мамою — це інцестуальні стосунки, які неможливі в розумінні чоловіка. Крім того, для чоловіка в нарцистичному суспільстві, де є якісь еталони краси, жінка повинна буди стрункою, спортивною… Після народження дитини вона змінюється і може його не приваблювати. Але все залежить від того, на яких засадах будувалася сім’я. Якщо люди, що були не дуже близькі одне одному, раптом народили дитину, то те, що в них буде порушене статеве життя — логічно. — Скільки разів на тиждень здоровий чоловік повинен займатися сексом?

Читайте також  “Допоможіть знайти маму”: на Франківщині жінка заради алкоголю кинула 7 дітей та пограбувала сім`ю (ФОТО)

М. Шевченко:

— Усе індивідуально, в кожного своя фізіологія. Для деяких чоловіків навіть один раз у тиждень може бути нормою, а жіночий організм так влаштований, що він буде адаптуватися до чоловічого. І за рік-два пара виробляє собі такий ритм статевого життя, який влаштовує обох. Для жінки це також зручно, адже їй потрібно багато часу — рік-два, щоб вона звикла до чоловіка й могла отримувати в сексі величезне задоволення. Однак, якщо виникають проблеми, то пара має про це говорити, інакше ніяк.

Юлія СКОРИК

До речі

А дехто готовий доплатити Доки жінки розпачають, що їхні законні чоловіки не хочуть сексу, деякі українки заробляють цілі статки на зустрічах із багатіями. Для створення таких робочо-романтичних стосунків існують навіть спеціальні сайти. Реєструюся на одному з них, аби з’ясувати, за що саме готові платити чоловіки. Називаю себе “Твоя Афродіта”, додаю собі зросту, брешу про вагу — 172 сантиметри, 55 кілограмів. Вік — 18 років.

У статусі вказую, що “хочу кохання”, а нижче вписую, що шукаю забезпеченого чоловіка. Уже протягом п’яти хвилин мені пишуть шестеро чоловіків. Один хоче бачитись тричі на тиждень із 17 до 23 години, пропонує мені проведення часу в дорогих закладах, 1 500 гривень за кожну зустріч та загальне матеріальне забезпечення. Натомість хоче отримати набір секс-послуг. 42-річний Анатолій займається сонячними електростанціями. Пропонує мені піти на побачення у цей же вечір.

Мовляв, сподобалась дуже. Кажу, що живу не в Києві, лише планую переїхати. Чоловік готовий оплатити проїзд і навіть переїзд. 40-річний Олексій пропонує мені вже п’ять тисяч за зустріч і секс. Відповідаю, що мало. Піднімає до десяти! Отримую чимало пропозицій разових зустрічей за гроші. Ціни варіюються від 500 до 2 тисяч гривень. Пишуть переважно українські чоловіки 27-ми — 51-ого років. Ті, які нібито не хочуть сексу…

Читайте також  Кaтувaння та знущaння у Тернопільському військкоматі: ДБР озвучило мoтoрошні подробиці

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.