Захарченко вже готує «ліфт» для «Гіві»

Між бойовиками самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» постійно йдуть конфлікти, що мають летальний результат. Вже ні для кого не секрет, що неугодні підлягають усуненню.

Спочатку робляться кілька попереджень, а потім трапляється «замах», який списується, «за традицією», на українську «диверсійно-розвідувальну групу», – передає news.dn.ua.

f139

Або голосно оголошується про ідею підготовки до «перевороту» і успішне запобігання його. Потім заарештовані змовники починають вішатися в камерах «побоюючись за своє життя».

Як повідомляє джерело в антитерористичному центрі СБУ, між ватажком «ДНР» Олександром Захарченко і ватажком банди бойовиків «Сомалі» Михайлом Товстих «Гіві» має місце серйозний конфлікт.

Причина конфлікту – отримані «МГБ» ДНР» дані про продаж «Гіві» обладнання з деяких шахт Донецької області. В «нагороду» за це розгніваний Захарченко хоче звільнити «Гіві» і позбавити його військового звання.

Конфлікт зайшов настільки далеко, що ватажок «ДНР» публічно попередив «Гіві», якщо той не зупиниться і спробує «розкрадання» «державного майна, то «приєднається до «Мотороли».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.