Загострення на Донбасі: ЗСУ зазнали серйозних втрат

За минулу добу у зоні проведення антитерористичної операції українська армія втратила п’ятьох бійців: троє з них загинули, двоє – отримали поранення.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони.

vojna_na_donbasse

Троє військових загинули в результаті мінометного обстрілу в районі Красногорівки, ще один боєць отримав поранення. Також один військовий був поранений у районі Верхньоторецька Луганській області.

Як повідомила прес-служба Луганської ОДА у своєму Facebook, на Луганщині в результаті обстрілу терористів поранені двоє українських бійців.

“У результаті масованого обстрілу позицій наших захисників у смт Новотошківське двоє військовослужбовців отримали поранення і були госпіталізовані”, – йдеться в повідомленні.

Бойовики здійснили 16 обстрілів у районах Попасної, Новотошківського, Троїцького, Новозванівки і Новоолександрівки, застосовуючи 120-мм і 82-мм міномети, БМП, гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Як повідомляв “Обозреватель”, ситуація на Донбасі різко загострилася: терористи задіяли танки і ствольну артилерію.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.