Чому Савченко їздила до бойовиків – ЗМІ дізнались про підступний план Кремля

Нещодавно стало відомо, що нардеп і колишня бранка Кремля Надія Савченко таємно відвідала Мінськ, де зустрілася з ватажками терористичних організацій “ДНР” і “ЛНР”.

Видання ЛІГА.net з’ясувало, навіщо Савченко насправді зустрічалась з ватажками терористів.

759091

Як розповіли виданню особи, які займаються обміном полонених, хтось навмисне накручує родичів полонених, начебто влада нічого не робить для їхнього звільнення.

Читайте також: Савченко підтримала Новинського і зробила йому комплімент

Багато хто вважає, що не останню роль в цьому відіграє Савченко. Відразу два співрозмовника стверджують, що політик часто бачиться з родичами заручників і переконує їх, що влада нічого не робить.

За словами одного з членів української делегації на переговорах, Савченко та родичі полонених потрібні для того, щоб змусити Україну піти на прямі переговори з терористами.

Я бачу ситуацію так: нас підштовхують до прямих переговорів, це робить Росія. А світ втомився і хоче на нас все це звалити. І ось вони розробили новий ФСБшний сценарій з Савченко і матерями полонених,
– розповіли у мінській групі.

Як розповів співрозмовник видання, зустріч Савченко з ватажками терористів в присутності представників ФСБ була присвячена саме цьому. Таким чином хочуть втягнути родичів заручників в процес, аби посилити тиск на Україну та змусити офіційну владу вести прямі переговори, які очолить сама Савченко. Одночасно це робиться для того, щоб дискредитувати владу і саму ідею мінських переговорів, які для Москви давно перестали представляти цінність.

Також є чутки, що Савченко в найближчі дні має намір оголосити якусь важливу інформацію. Сьогодні в Києві депутат брала участь конференції, присвяченій полоненим в Донбасі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.