У Запоріжжі представники руху проти педофілів зловили російського священика-збоченця

Єпископ надсилав віртуальному підлітку фотографії своїх статевих органів та домовлявся про секс. Єпископ Російської істинно православної церкви Антон Грицков приїхав до українського Запоріжжя, щоб інтимно зустрітися з 14-річним підлітком.

c5bcd233c07c5f17c81abacfc7fb5978-300x200

І про всі свої фантазії відверто розказав на відеокамеру, коли натрапив на небайдужих громадян з руху проти педофілів. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень. Російський священик сподівався на гомосексуальний секс. Проте в Інтернеті він натрапив не на справжнього підлітка, а на підставного. Такі “облави” на збоченців влаштовують місцеві представники руху проти педофілів.

Священика-педофіла вже відсторонили від церкви. Цього разу в лапи єпископа потрапив фальшивий хлопчик, але цілком могла і справжня дитина. Бо педофілів, як виявилося, тільки в Запорізькому регіоні, вдосталь. На підставні сторінки в соцмережах рух проти педофілів ловив безліч збоченців. І усі вони приходили на зустріч, точно знаючи, що йдуть на злочин проти дитини.

Організатор руху Артем Артем’єв говорить, що вже зловили 78 педофілів. Проте їм удалося уникнути покарання, позаяк не відбулося самого злочину. А це, відповідно до вітчизняного законодавства, не тягне за собою кримінальну відповідальність. Тож правоохоронці просто відпускають педофілів на волю.

Тому єдиний вихід – стежити, чим цікавиться ваша дитина, перебуваючи в соціальних мережах, з ким контактує, які спільноти відвідує, і найголовніше – хто пише вашій дитині. Бо наслідки неуваги можуть бути найпечальнішими.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.