Хто така Надія Савченко: повноцінний агент Кремля або дурна авантюристка – думка експерта

Після низки скандалів і публікацій, героїнею яких стала нардеп Надія Савченко, багато задумалися: а хто така Надія Савченко і чому вона діє в розріз з офіційною лінією країни в переговорах з бойовиками.

285149_1

Чим далі і глибше журналісти розкопують історії, головною героїнею яких є Надія Савченко, тим більше несподіванок і правди виливається на голови тих, хто ще зовсім недавно готовий був розв’язати третю світову заради звільнення Надії з полону. Тепер же люди задають питання: “Хто така Надія Савченко? Чому вона сама без спецслужб веде переговори з ватажками бойовиків?” Відповідь на ці питання може бути зовсім неоднозначною.

У мережі багато міркувань про те, хто така Надія Савченко. Багато її захищають і кажуть, що якщо їй вдасться звільнити українських полонених, то цей факт варто того, щоб вести переговори персонально і зустрічатися з ким завгодно.

Інші ж кричать про те, що Савченко реалізує план Кремля щодо тиску на владу. А журналісти і пранкери навіть спровокували Савченко на те, щоб вона погодилася допомогти відкрити посольство “ДНР” в Києві.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.