Чому не можна фотографувати сплячих діток?

У наш час фотоапарат є майже в кожній родині. Адже саме за допомогою нього ми можемо зберегти, не лише у своїх спогадах, якнайбільше яскравих моментів. Це насамперед : день народження, Новий рік, зустріч з друзями, народження дитини та інше. Та хіба є мало приводів для фото!?

224638_1

Але є і такі ситуації, в яких фотоапарат краще все-таки відкласти в сторону. Одна з них пов’язана зі сном дитини. Багато людей все ж таки задаються питанням: «Можна чи не можна фотографувати сплячих діток?».

Але все вказує на те, що цього якраз і не слід робити. Адже дитина коли спить, то вона дуже вразлива.

Навіть існує повір’я, що під час сну наше тіло покидає душа і якщо сплячого раптово розбудити, то душа не встигне повернутися і дитина взагалі не прокинеться.

Крім того, спалах може відлякати Ангела-Хоронителя, і він ніколи більше не зможе берегти сон ваших діток.

А ще малюка може налякати несподіваний спалах, і як наслідок цього страх перед темрявою або заїкання, а ще кажуть – від цього дитина буде не спокійна. Тому ні в якому разі не порушуйте сон дитини, краще бережіть його.

Кажуть, що не можна фотографуватися на дуже ранньому терміні вагітності, бо це може зупинити внутрішньоутробний розвиток плода. Але фотознімки дівчат на різних термінах вагітності говорять зовсім зворотне.

Можливо, якесь із припущень правдиво. Кожен вирішує для себе сам, до чого варто прислухатися і у що вірити. Але ж так приємно їх фотографувати, особливо, коли вони ще зовсім крихітки. Тому живіть та радійте кожній миті свого життя.

Адже, якщо фотографія піднімає ваш настрій, то навіщо відказувати собі в такому задоволенні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.