Двоє перевізників оскаржили результати конкурсу на пасажирські перевезення

29 грудня відбувається позачергове засідання виконавчого комітету.

1

Члени виконкому розглядатимуть приступили до розгляду скарг на конкурс на міські пасажирські перевезення, котрий нещодавно відбувся в обласному центрі.

Зокрема члени виконкому розглянули скаргу від перевізниа ПП Аннюк та ТОВ «Станіслав-Транс».

На думку скаржників, комісія повинна була недопустити перевізника Сохана, оскільки на розгляд ним були подані недостовірні дані.

Зокрема ПП «Станіслав-Транс» вважає, що ПП Сохан подав недостовірну кількіть водіїв та дані щодо пасажировмісткості.

Комерційнй директор ПП «Станслав –Транс» Ольга Костів вкотре наголосила що «підприємство працює 12 років, вчасно сплачує податки і їй незрозуміла позиція, що жодної пропозиції фірма не виграло».

Однак заступник директора департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Ігор Сенчук зауважив, що комісія перевіряла подані документи згідно правил

«Звичайно ми перевіряли наявність транспортних засобів. Щодо трудових угод ми діяли виклчно за умовами передбаченими Кабінетом Міністрів», – переконує Сенчук.

Члени виконкому проголосували наступним чином: 8 – «за», 5 – «утрималось». Рішення не прийняли.

Щодо скарги ПП Аннюка: скаржник вважає, що кількість балів у ньо була занижена. Також він підтримує скарги, на які посилався представник ПП «Станіслав-Транс».

«У одному з пунктів зазначено, що бали не діляться. Є там такий пункт», – зауважив перевізник Аннюк. «Чому мені не зарахували 11 балів за автобуси», – запитав Аннюк.

«А чому ви не подали документ про те, що вас є ті автобуси?», – поцікавися Сенчук.

Рішення члени виконкому не прийняли, оскільки всі 14 утримлись при голосуванні

Нагадаємо, 15 грудня було визначено переможців конкурсу на міські громадські перевезення. Тоді ж перевізник Сохан поскаржився на тиск з боку влади.

Лот №1 – ТзОВ «Коридатранс»

Читайте також  У Туреччині побили відому українську топмодель: деталі НП і фото 18+

Лот №2 – ПП Сохан

З цими переможцями лотів департамент укладе угоду на рік, оскільки ще немає відповідної техніки.

Лот №3 – ПП Сохан. Варто зазначити, що на лот №3 претендувало двоє перевізників: ПП Сохан та “Станіславтранс”. Комісія проаналізувала та оцінила учасників за критеріями. Відповідно ПП Сохан отримав 23 бали, а Станіславтранс – 6.

Лот №4 – Перемогла фірма «Приватавтотранс». З цією фірмою департамент укладе угоду на п’ять років.

Лот №5 – За оцінками членів комісії ПП Сохан набрав 23,56 балів, ПП Аннюк – 23,08. Відповідно тут комісія визнала переможцем конкурсу ПП Сохана.

Нагадаємо, з 1 січня 2016 року в Івано-Франківську буде нова схема руху громадського транспорту.

Розробляло нову схему ПП «ProfGroup». Керівником проекту виступив доцент ІФНТУНГу Віталій Цих.

Головний акцент у розробці схеми робився на те, щоб розвивати муніципальний транспорт та оптимально забезпечити сполучення з усіма районами міста.

Згідно нової схеми руху, у місті скорочується кількість автобусних маршрутів до 22. Також у нові схемі 8 тролейбусних маршрутів замість 10 теперішніх, а також запроваджується 5 великогабаритних маршрутів на противагу одному, який є тепер.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: