Чому чоловіки не люблять худих жінок?

Часто жінки зайво стараються у догляді за собою, вигадуючи неіснуючі проблеми і влаштовуючи «полювання на відьом».

20160923mldk8y2g8kcnuhnr_wckar_large-756x425

Як, на вашу думку, хто більше стурбований жіночим тілом: сильний або слабка стать? З усією відповідальністю заявляю: збуджує воно поки що більше чоловіків, але цілодобово думати про нього здатні виключно жінки. Причому не про абстрактне тілі, а про власне. А якщо весь час думати про одне, можна зрушити. Що й відбувається час від часу.

Наприклад, з’являться нав’язливі ідеї із серії «А-а-а-а! У мене товсті стегна! »Або« А-а-а-а! У мене величезний живіт! »Подібні думки виникають навіть у панночок, вага яких близький до ваги торшера, та й статура прагне туди ж. Але вони періодично здіймає свої ручки-проводки: «Боже, я жирна! Потрібно скинути три кілограми! »А коханий чоловік тисячократним луною відповідає:« Та яка ти жирна?! Де? Покажи! »При цьому хлопець вже двічі готовий вбити свою худу половину. Спочатку за те, що довела себе до такого незграбного стану. І другий раз за те, що не збирається зупинятися.

402409_2081584699198_1832509492_1317002_526058906_n

У своїх руках 

Ну, скільки можна пояснювати, що чоловік любить не тільки очима, а й руками? Нам до душі не тільки дивитися на ваші приємні округлості, а й триматися за них. І в самий кращий момент життя стискати в руках розкішну, вибачте, попу, а не шкіру, яка обтягує кістки тазу за принципом туристичного стільчика.

Так навіщо ж позбавляти себе улюблених вами калорій і улюбленого нами тіла? Особливо якщо супутнику все подобається? Так, я в курсі, що вам куди важливіше подобатися спочатку собі, а потім вже іншим. Але це не означає, що оточуючим сподобається те, у що ви перетворитеся. Краще скористатися порадою професіонала. А в даному випадку – це той чоловік, чиє серце ви мрієте тримати в своїх цупких обіймах як можна довше. Хочете, щоб він не втік, – слухайте, що йому подобається. І відповідає.

Читайте також  Хто з чоловіків може виїхати за кордон, або що змінилося у березні

Модельний бізнес 

Господи, навіщо я це кажу? Ви ж все зробите навпаки і будете знищувати відкладення краси, які вам неугодні. Прагніть бути схожими на моделей? Але неможливо відрізнити одну від іншої, тому що скрізь стандартні 90-60-90. Ви ж приходите в лють, побачивши в натовпі дівчину в однаковому з вами плащі? А зустрічати панянок з ідентичною фігурою нормально?

Залишатися яскравою індивідуальністю, не схожою ні на кого, краще і цікавіше. Не треба підганяти зовнішність під смак середньостатистичного чоловіка. По-перше, всі чоловіки хоч в чомусь теж індивідуальності. По-друге, приказка «про смаки не сперечаються» натякає, що смаки у нас різні. І чим витрачати роки на боротьбу з цим жахливим животом, краще вивезти його до теплого моря. Там ви знайдете з десяток чоловіків, яких заводить саме такий милий животик. І апетитні стегна, на які ви чогось винищили тонни антицелюлітного крему.

Товстий шар 

До речі, про крем. Для вас ця субстанція такий же вірний і щоденний атрибут життя, як для нас бритва і лосьйон. Різниця тільки в тому, що вам цілувати нас після гоління набагато приємніше, ніж нам вас після крему.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.