В Івано-Франківську біля чудотворної ікони пройде Папський Повний Відпуст та Благословення на щедрий успіх і добру долю в 2017 році

Завдячуючи Чудотворній Іконі, у березні 2016 р. Папа Римський Франциск підняв храм св. Івана Хрестителя у м. Івано-Франківську по вул. Микитинецькій, до гідності Відпустового Місця Матері Божої Ласкавої Станиславівської.

zcyuzpkdtyk1
Серед наданих Апостольською Столицею дат для проведення Папських Повних Відпустів також знаходимо свято Непорочного Зачаття Діви Марії святою Анною, яке в Україні святкуємо 22 грудня.

В останні дні втікаючого 2016 року, прийшовши в церкву, де сповнюються мрії, запрошую подякувати Споконвічному за ті дари і досвід, які Він подав кожному із нас і всім.

За кілька днів повісимо в своїх оселях і офісах календарі на новий 2017 рік. Скоро прийде опівніч, коли ми слухаючи останні секунди годинника, наповнимо шампанським свої келихи, сподіваючись на добрий, щедрий рік.

Давайте в День Непорочного Зачаття наповнимо свої серця Богом, Його Словом, щоб отримавши повне прощення гріхів, прийняти благословення Творця і Його Матері на щедрий успіх і добру долю в 2017р!

Запрошую 21-22 грудня в Івано-Франківськ, на вул. Микитинецьку до храму св. Івана Хрестителя, церкви де сповнюються мрії!

З молитвою і глибокою повагою до Вас Ваш у Христі о. Володимир Вінтонів

РОЗПОРЯДОК БОГОСЛУЖЕНЬ НА 21-22 ГРУДНЯ 2016 року :

– середа, 21 грудня, 18.00 год.: Сповідь, Хресна Дорога-Реквієм Мучеників Небесної Сотні, Велика Вечірня з Литією Молебень до Матері Божої Ласкавої Станиславівської, Благословення Хворих

– четвер, 22 грудня: 1-а Божественна Літургія і Благословення Хворих 9.00 год. 2-а Божественна Літургія і Благословення Хворих 12.00 год. 3-я Божественна Літургія і Благословення Хворих 18.00 год.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.