20 ознак жінок, з якими не варто зв’язуватися (18+)

Експерт детально розповість про те, чому він живе з котом, а не з жінками.

286492_1

Увага! Терміново приберіть дітей, вагітних жінок, а також начальниц від екрану: можливий розрив, займання і підгорання @досвіду. Я приготувала для вас дещо незвичайне. Сьогодні наш запрошений експерт детально розповість про те, чому він живе з котом яких жінок не варто вибирати чоловікові і чому, передає Ukr.Media.

Я не поділяю цю думку, але вважаю, що воно має право на існування, тому, що хто б бачив цей наш світ, якби не тіні. Читаємо і насолоджуємось.

З якими пунктами ви готові погодитись, а з якими — ні?

1. Почала статеве життя рано . Рано – поняття суб’єктивне. З підозрою слід ставитися до тих, хто почав статеве життя раніше 17 років. Зрозуміло, це можна ніколи не дізнатися. Але якщо стало відомо, або, більш того, сама не соромиться про це розповідати, то теж зрозуміло. Валіть.

2. Засранки, не вміють створювати комфорт на побутовому рівні . Якщо жінка запросила вас до себе, а у неї вдома срач, це при тому, що вона вас запросила треба бути дуже наївним, або просто несповна розуму, щоб припустити, що зв’язавшись з нею, ви отримаєте у вашій оселі щось інше. Не втрачайте час, валіть. Хтось квакне про те щоб найняти домробітницю, можна. Правда? А може, привести помічницю? Років так двадцяти, ну щоб пил спритніше витирали?

3. Має шкідливі звички – куріння, алкоголь надмірно. Стрьомна баба. Навіть не знаю, що тут можна розписувати докладно, зрозуміло і без цього.

4. Працює в поліції, суді, податковії та в інших владних структурах. Влада псує жінку необоротно. Отримавши можливість вирішувати долі інших по своїй професійній діяльності, жінка неминуче поширює свою поведінку на особисте життя. Наївно очікувати від такої споконвічно жіночої функції – підтримки чоловіка в його починаннях. Вона серйозно бачить себе володаркою Всесвіту, якою вона стане вже найближчим часом. Це звичайно здорово. Але вам то така навіщо?

5. Начальниця в будь-якій сфері. Просто начальниця, не має де. Тут приблизно те ж, що і в п. 4.

6. Неформали всіх мастей . Рокерши-байкерши, танцівниці, інша богема. Міркувати з такими про морально-етичні засади — все одно, що викладати алгебру тарганам. Але якщо потрібні емоції-пригоди – то воно саме те. Заздалегідь придбайте абонемент в КВД.

7. Просто свистячі, вірять у всяке надприродне. У це вірять усі жінки без винятку, але деякі надмірно. Якщо при знайомстві перше питання від жінки «хто ви за гороскопом?», відповідайте – «до побачення».

8. Прождені бабиної ями, мамині доці. Як правило, другі завжди виходять як продукт першого, і іноді в інших випадках. На роль дружини не годиться жінка, у якої не було правильної моделі відносин між чоловіком і жінкою, яка не отримала правильного ж виховання. Виховання – не навчання в навчальних закладах. Воно дається прикладом тривалий час. А одностатевий союз мами і бабусі який може дати приклад, як може навчити дівчинку правильному відношенню до чоловіка? Та й бабуся, яка виконує роль сурогатного самця-голови, навряд чи створить вірне уявлення про те, як чоловік ставиться до жінки. Так що, якщо ви познайомилися з родиною вашої коханої, і побачили, що тато там або космонавт-полярник, або має місце в сімейній ієрархії десь між тарганами і кімнатними квітами, терміново вмикайте с@батор. Можна навіть чаю не пити.

Читайте також  Мобілізація жінок: рахунок піде на мільйони, скільки українок підпадуть під призов

9. Жінки старше, однолітки, чи жінки трохи молодше . Чоловік повинен бути старший набагато. Років 7 як мінімум. Тільки так самочний інстинкт жінки буде сприймати його як головного, що є обов’язковою умовою для довгострокових якісних відносин. Коли різниця невелика – чекайте проблем. Інстинкт буде підкидати її набагато частіше, змушуючи перевіряти, достатньо стійкий і життєздатний цей самець, з яким вона живе. Простіше кажучи, буде регулярно виносити вам мозок. А це погано і для вас, і для неї самої. І навіть небезпечно. Чи загрожує вам стресами, їй – зламаним особою.

Жінок старше розглядати на роль супутниці життя категорично не рекомендується. Останнім часом з цим все сумніше і сумніше. Чоловік, начебто адекватний, зв’язується з жінкою на 5 і більше років старше. Ну як це назвати? «Нормально»? Правда? Припустимо, йому 25, їй 30. І все начебто чудово, вона ще виглядає непогано, і виглядають вони добре поруч. Що далі? Пройде 5 років. Йому 30, їй 35. Він до цього віку вже не хлопчик, можливо домігся загального визнання, положення. На нього задивляються, будують оченята молоденькі дівчатка. А він озирається, і кого бачить поруч з собою? Жінку, ровесниці якої років через 5 а то і раніше будуть катати по вулицях коляски з онуками. З усіма аксесуарами та опціями у вигляді зморшок і іншого. Що відбудеться, враховуючи, що п’ять років тому натягнутий за плечі пельмень давно сліз – зрозуміло. Природу не наї@еш…. Враховуючи, що мета родини – діти, стає зрозуміло, що цей варіант зовсім не варіант. Народжувати дітей слід з молодими.

10. Принцеждалки. Жінки під 30 або трохи, свято вірять, що представляють собою унікальний скарб, якого вартий лише один самий самий. Сама не знає який, але точно не ті, які іноді проявляють до неї знаки уваги. До такої отакої. По-нашому, по-простому кажучи – ї@анутої на всю башку. Але якщо ви любитель екстриму, і у вас шість життів, то не баріться, хапайте і тримайте. Також таких жінок високо оцінять ті, кому комфортно з жінками, описаними в п. 6.

Читайте також  Штучне світло під час сну може бути одним з факторів ожиріння у жінок

11. РЗП. Розлучена з причепом/причепами. Будь-якого віку. Хоч 20 років. Ці ще й гірше. Втім, вам не слід поспішати і відмовлятися від такого добра. Спочатку визначитеся. Якщо ви збираєтеся жити з жінкою для народження і виховання дітей, своїх дітей, це одне. А якщо ви вирішили присвятити своє життя обслуговуванню  нікчемної баби, просравшої свого часу сім’ю, і змістом чужого потомства, то може бути і варто придивитися. Адже у вас чотири життя. Чи скільки там? Шість? Потім якщо що переграєте, гавновопрос.

12. Корінні столичні штучки . Невиліковно хворі невідомою хворобою, корони і зарозумілості. Згадані якості-предмети починають чіплятися про Місяць і ускладнюють спілкування з оточуючими, особливо з чоловіками. Або просто ускладнюють.

13. Некорінні столичні штучки. Захворювання, зазначене в попередньому пункті, заразно і порятунку понаїхали не знайти.

14. Татусеві дочі. З сім’ї, де батько високий чин, або авторитарний тип, або всі разом. Небезпека в тому, що він так і залишиться для неї на все життя значущим самцем, а інші будуть вельми блідо виглядати на його фоні. Щось типу п. 8, але тільки там жінка назавжди прив’язана пуповиною, а тут авторитет батька робить порівняння не на користь залицяльника. Але порятунок є. Це – чоловік крутіше батька. Багатшою, впливовішою, ну або просто фізично сильніше, перевершує батька хоча б у чомусь. Але краще у всьому. Зовсім добре, якщо ви при знайомстві як би між справою навішаєте татові пі@дюлєй, не зі зла, а чисто блага заради дочки. Тоді у вас є шанс, що вона буде вашої навіки. Інакше – жодного. Але це справа ризикована і невдячна, тому що висока ймовірність, що тато турботу не оцінить, і тому підходить тільки для любителів п. п. 6, 10, 11 та інших екстремалів.

15. Любительки «подорожувати». Їх реальність знаходиться зовсім в іншому місці, а не там де ваша. Ці самі «подорожі» сформували емоційну залежність, від якої вона ніколи не позбудеться. Ну можна напевно створити їй якийсь замінник. Але навіщо? Серед них повно таких, які їздять по жарким країнам поодинці, або з такими ж як вона, заради «романтики і пристрасті». Вдень він під пальмою валяється в пилюці, а до вечора грязюку в море змиє, піджачок прикине і пішов в бар клеїти повій. Ночувати у неї в номері набагато приємніше, ніж на пляжному лежаку, його зрозуміти можна. А можна зрозуміти нашого чоловіка, якого не бентежать кілометри чорних @уїв, які пропустила через себе ця @уєва секс-бомба?

Читайте також  Один рядок з Біблії, який вирішить усі проблеми в подружжі

16. Ледачі, що не мають жодних інтересів, крім телевізора і соцмереж. Вміння запостити фото і обізнаність про взаємини героїв телешоу зовсім не ті навички, якими повинна володіти жінка. Само по собі це може й не так погано, але коли це все, що вона вміє та знає – то зрозуміло.

17. Чайлдфрі. Якщо хто не в курсі – відмова від дітей на користь особистих свобод, так звучить визначення. Створення сім’ї має єдину мету – народження і виховання дітей. Ну а якщо жінка дітей мати не бажає тому, що хоче розважатися, то вона наглухо @банута, а значить яка з неї може бути сім’я? Нехай розважається без вас. Втім, цілком може згодитися для єбли. Але не більше.

18. Бізнеследі. Для чого жінці сім’я? Зміст, житло, захист, діти. Все це у таких зазвичай є без чоловіка. І навіть діти. Така жінка перебуває у стані сильного стресу, внутрішнього протиріччя. З одного боку, «успішна». З іншого – природу не на@беш, хочеться віддавати турботу і ласку, а дитини для цього недостатньо. Так і регулярний секс з партнером, який знає всі її особливості, ніколи не замінять епізодичні злучки. Що б вони не говорили там про «різноманітність». Пі@дьож це все. Так і бути шлюхою далеко не всім комфортно.

19. Соціально нерівні. Вибирайте зі своєї галявини. Якщо ви суворий сталевар, вам навряд чи підійде викладачка Вузу. Якщо ви з середнім достатком-доходом, ви не впишетеся в оточення багатої спадкоємиці. Ім’я вам буде – примак. З усіма витікаючими. Якщо ви заможний пан, то попелюшка теж не варіант. Водійські права, мафинки-квартирки. А через якийсь час одержують заяву, що вона всього досягла сама, і красиві гіллясті відростки на голові. Що ж робити заможненькому? Та нічого вже не робити. Забудьте про сім’ю. Сім’ю треба створювати з жінкою, чия значимість нижче звичайно, але не настільки. І з нею вже рости. А тут… Нищебродинам будете потрібні не ви, а що у вас є. Всьому свій час, панове.

20. Вічна студентка. Це такі баби, які в школі відмінниці, потім перше вища, друге, п’яте. І так нескінченно. Вона звикає підвищувати самооцінку не за рахунок компліментів, а за рахунок становища інтелектуалки. Якщо у неї відняти навчання, то вона просто не буде розуміти, навіщо живе. Ну, і які їй там сім’я-діти. Якщо і примудриться, то діти будуть гарантовано безбатченком, кинуті на її батьків.

Ну так що? Є пункти, з якими ви готові погодитися? А що з цього — повна дурість?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.