ВІДЕО. Як поводила себе дніпрянка під час конфлікту з франківчанами на вулиці Грушевського

15 лютого дівчина з Дніпра стріляла по людях та автівках в Івано-Франківську на вулиці Грушевського.

Нагадаємо, що правопорушники – подружжя із Дніпра, яке кілька місяців тому придбало житло у Франківську.

«Чоловік з жінкою приїхали з Дніпра три місяці тому, – розповів Версіям речник Національної патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак. – Ввечері 15 грудня вони сиділи в кафе, де вживали алкогольні напої».

Після відпочинку у франківському розважальному закладі дніпряни вийшли на вулицю Грушевського, пишуть Версії.

«Вони йшли по вулиці, і в стані алкогольного сп’яніння чоловік розказував дружині, що він думає про владу і про «бандерівців». Це почули перехожі, між ними і подружжям виник словесний конфлікт, – продовжив Микола Гурак. – Під час розмови до чоловіка підійшов франківець і вдарив його по обличчю, в результаті чого постраждалий впав. Жінка витягла з сумочки предмет, схожий на револьвер Флобер, і почала хаотично стріляти. На щастя, ніхто не постраждав. Потерпілих немає».

Пізніше жінка пояснила патрульним, що вона злякалась,тому і витягла зброю.

Перехожі затримали подружжя до приїзду патрульних. На чоловіка, який вчиняв дії, що ображають громадян і порушують громадський спокій, склали протокол за статтею 173 КУпАП – дрібне хуліганство.

До франківця, який вдарив чоловіка по обличчю, ніяких санкцій не застосовували, оскільки в дніпрянина до нього претензій не було.

Справу жінки, яка стріляла в перехожих, передали слідчим.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.