Стали відомі нові тарифи на паркування в Івано-Франківську

28 грудня в Івано-Франківську обговорюватимуть проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про тарифи на послуги з користування майданчиками для платного паркування».

15723478_1163595603675591_8274060547079737134_o

Розробник проекту регуляторного акта – управління транспорту та зв’язку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Задекларована мета проекту рішення – впорядкування вуличного паркування в центральній частині міста з паралельним створенням вільних від механічного транспорту пішохідних зон.

Проектом рішення пропонується:

1. Встановити тариф за паркування автотранспорту на майданчиках для платного паркування (крім першої паркувальної зони) у такому розмірі:
за 1 год. – 9 грн (для учасників АТО – 3 грн);

абонемент на день – 51 грн (для учасників АТО – 17 грн);

абонемент на місяць – 928 грн (для учасників АТО – 309 грн).

2. Встановити тариф за паркування автотранспорту в першій паркувальній зоні у такому розмірі:

– за 1 год. – 20 грн (для учасників АТО – 6 грн);

– абонемент на день – 112 грн (для учасників АТО – 37 грн);

– абонемент на місяць – 2038 грн (для учасників АТО – 679 грн).

В першій паркувальній зоні не справлятиметься плата:

– за в’їзд спеціального автотранспорту зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов’язків (прокуратура, МВС, СБУ, ДВС, пожежна охорона, швидка медична допомога, аварійний спеціалізований транспорт міських комунальних служб);

– за в’їзд транспортних засобів мешканців будинків, розташованих в межах зони платного в’їзду та паркування, при пред’явленні підтверджуючого документа із зазначенням реєстрації за умови паркування таких транспортних засобів у дворах чи на прибудинкових територіях згаданих будинків.

На виконання рішення управління транспорту і зв’язку має погодити єдиний взірець абонементного талона.

Читайте також  Чомусь саме 11 лютого день,коли дівчина може випити медовухи і вдарити чоловіка, а відьми виходять гуляти

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.