Чи зупинить НАТО просування Путіна в захопленні Росією нових територій

Нове керівництво США може виявитися не настільки впливовим для РФ

Російський президент Володимир Путін, швидше за все, вже реалізував більшість планів щодо України, проте досягти повного контролю над країною йому навряд чи вдасться, навіть за підтримки новообраного президента США Дональда Трампа, передає Ukr.Media.

286859_1

Про це пише американське видання Slate.

Як зазначає видання, Трамп неодноразово висловлював захоплення Путіним. Більше того, про лояльність до РФ свідчить його пропозиція співпрацювати з російськими військовими та їхнім союзником Башаром Асадом в Сирії, а також те, що на пост держсекретаря він висунув кандидата з міцними фінансовими й особистими зв’язками в Росії.

Проте, хоча від американських виборів Путін і отримав бажане, та нове керівництво США може виявитися не таким впливовим для РФ.

“Уся українська еліта надзвичайно антиросійська, і залишиться такою. Утримання України в рамках інтеграційного проекту під головуванням Росії нічого не дасть. Це бомба уповільненої дії”, – переконаний директор Московського центру Карнегі Дмитро Тренін.

Стосовно ж захоплення Росією нових територій на Заході фахівці впевнені, що цього не буде. Оскільки, наприклад, ті ж Латвію, Литву та Естонію захищає НАТО.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.