Вночі на “Ельдорадо” побилися патрульні і компанія, в якій відпочивав депутат міськради Віталій Мерінов

Сьогодні вночі в нічному клубі “Ельдорадо” виникла бійка. Стосунки з’ясовували компанії, в якій відпочивали патрульні поліцейські і друзі депутата міськради і відомого в місті боксера Віталія Мерінова. В результаті патрульний отримав перелом щелепи.

3726_791442570961654_3120222952529175644_n_148282909684

В патрульній поліції коментують, що в бійці брали участь їхні співробітники, але в той момент вони були не на службі. Також підтвердили, що один з патрульних отримав перелом щелепи, тому звернувся в медичний заклад.

Депутат міськради Віталій Мерінов пояснює, що компанія, в якій відпочивали патрульні була напідпитку, нецензурно виражалася в сторону його і друзів й загалом вела себе “нагло”.

“Хлопці поводили себе агресивно, штовхалися на танцполі, тому розпочалася бійка. Ми вийшли на вулицю, бійка продовжилася там, бо вони далі продовжили нагліти. По факту бійки приїхали патрульні, я одразу дав свої покази, сказав, що не маю претензій. Так само сказала і друга сторона. У їхній компанії один з хлопців розбив окуляри, хоча я його не чіпав, запропонував компенсувати гроші. Він сказав, що вони коштують 500 грн, я дав йому 1000 грн і ми потиснули руки. Претензій не мали ні ми до них, ні вони до нас. Проте, коли вони почули моє прізвище, то один з них сказав: “Мерінов, ми їх всіх посадимо”, ― коментує депутат.

Мерінов каже, що щелепу патрульному не розбивав, а за товаришів, які в ході бійки могли зачепити когось, не відповідає. В компанії депутата відпочивали також спортсмени ― тренери з боксу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.